Asortie
× Blog Contact

3 tendințe pe care să le urmezi primăvara aceasta

3 tendințe pe care să le urmezi primăvara aceasta

Soarele a ieșit, tivurile se ridică, iar culorile strălucitoare și îndrăznețe domină străzile. Asta poate însemna un singur lucru: tendințele modei de primăvară 2022 sunt în sfârșit aici. E timpul să împachetezi tricotajele gri și să pui deoparte acei pantaloni de lână – hainele care te vor purta prin sezonul de primăvară 2022 au o calitate optimistă, neobișnuită.

1. Modelele colorate

Nu există imprimeuri prea îndrăznețe pentru primăvara anului 2022. De la modele prespălate, la modele abstracte de zebră – acestea sunt doar două moduri de a oferi garderobei tale o explozie de energie nouă și lejeritate. Când ai îndoieli, adăugați o altă culoare strălucitoare sau un imprimeu maximalist acestui look, împreună cu o pereche pantofi multicolor - va fi un început de conversație la petrecerile sezonului.



2. Dungi pentru toate gusturile

Dungile optice alb-negru dau o nouă viață culorilor neutre. Încercați să combinați aceste piese grafice cu tricoturi sau accesorii și mai îndrăznețe, cum ar fi colanții albi, accesorii de păr colorate și de o pereche de pantofi simpli, cu cataramă aurie, precum balerinii Formazione - pentru un aspect fascinant și revitalizant.

3. Poartă florile pe tine oricând

Dacă natura înflorește, de ce să nu înflorești și tu odată cu ea? Transformă orice ținută într-una de efect, asortând rochii florale cu pantofi cu model floral. Mai mult e cu siguranță mai bine primăvara aceasta. Iar dacă ai flori pe rochie, de ce să nu ai și pe pantofi?

Sursă fotografii: Unsplash

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou