Asortie
× Blog Contact

Sandale Dama

Ultima Sansa pentru Reducerile de Vara: Sandale si Pantofi cu Reduceri de Pana la 50%!



Sezonul cald este pe cale sa-si ia ramas bun, dar asta nu inseamna ca nu puteti profita de o ultima ocazie de a achizitiona perechi elegante de sandale si pantofi de la Asortie, la preturi incredibile! Reducerile de pana la 50% va asteapta sa va transformati tinutele de vara in adevarate capodopere de stil.

Am inceput promotiile la colectia vara 2023



Vara este prezenta cu raze insorite si nenumarate bucurii, activitati in aer liber, plimbari, miscare si multa voie buna. Ca in fiecare an, Asortie vine cu vesti grozave pentru pasionatii de moda si nu numai. V-asteptam cu bratele deschise, atat in cele 7 magazine fizice din Ploiesti cat si online pe site-ul nostru, sa descoperiti reduceri fabuloase la intreaga colectie de incaltamine de vara pentru femei si barbati.

Pantofi si sandale perfecte pentru vara si cum sa le asortezi cu rochiile din garderobe



Vara este anotimpul ideal pentru a ne exprima stilul personal prin tinute usoare si colorate. O parte importanta a unei tinute de vara reusite este alegerea pantofilor sau sandalelor potrivite. De la plimbarile pe plaja pana la seri romantice in oras, exista o varietate de optiuni care se potrivesc perfect cu rochiile din garderoba. 

De ce este important sa purtam incaltaminte de piele vara



Vara este anotimpul in care ne bucuram de soare, plimbari in aer liber si escapade la plaja. Alegerea incaltamintei potrivite pentru aceasta perioada este esentiala pentru confortul si sanatatea picioarelor noastre. In acest sens, incaltamintea de piele de calitate se evidentiaza ca fiind o optiune excelenta. In acest articol, vom explora motivele pentru care merita sa investim in incaltaminte de piele de calitate in timpul verii.

5 motive excelente pentru a purta pantofi din piele



Exista foarte multe articole de îmbrăcăminte și accesorii din piele pe piață, însă aici vom pune accentul puțin mai jos: ne uităm la picioare.

Pantofii confecționați din piele sunt, fără îndoială, primii pe care specialiștii în încălțăminte îi recomandă atunci când apare sau există deja orice tip de problemă la picior. Dar...știm cu adevărat de ce? 

Ce fel de avantaje oferă încălțămintea din piele de calitate pentru picioarele noastre, pentru uz zilnic? Merită investiția în comparație cu alte textile sau sintetice? Aflăm mai jos care sunt principalele motive pentru care merită să investim în pantofi de piele.

Ce ținută ar trebui să porți la o nuntă?



Nunta este unul dintre cele mai importante și adesea unice momente din viața unei persoane, motiv pentru care este nevoie de mult timp și efort pentru planificarea acesteia. Iar atunci când suntem invitați la o nuntă, împărtășim bucuria mirilor, iar din respect pentru ziua importantă din viața lor, trebuie să aratăm cât mai bine.

La noi în România, se păstrează tradiția nunților formale și există un anumit cod vestimentar, în care bărbații se îmbracă la costum și femeile într-o ținută elegantă, formată din rochie și pantofi.

Afişare 1 - 6 din 12 (2 pagini)