Asortie
× Blog Contact

Fashion

Categorie


Ghid de mărimi pentru încălțăminte - cum alegi pantofii online și în magazineÎncălțămintea trebuie aleasă cu multă grijă, pentru că nu contează doar aspectul, forma și calitatea materialului. Ca să te simți bine într-o pereche de pantofi, este esențial să alegi și mărimea potrivită, atât ca lungime cât și ca lățime. Pare un detaliu foarte simplu, dar nu este chiar așa, pentru că, de multe ori, cumpărăm încălțămintea în grabă și abia atunci când vrem să o purtăm pentru prima dată ne dăm seama că nu este prea confortabilă.

Cu ce se curăță pielea întoarsă. Ghid complet pentru încălțăminte și accesorii impecabileÎncălțămintea și accesoriile din piele întoarsă au o eleganță aparte și nu se vor demoda niciodată. Chiar dacă sunt mai dificil de întreținut și de curățat și se pot strica dacă se udă, pantofii din piele întoarsă sunt o alegere inspirată, fiind deosebit de confortabili și versatili. Cu siguranță ai în garderobă cel puțin o pereche de pantofi din acest delicat material și poate eziți să o porți, de teamă să nu se strice dacă se va murdări. 

Cum se curăță pantofii din piele pe interiorPantofii din piele necesită o atenție deosebită deoarece materialul, care este unul rezistent și cu personalitate, poate trece testul timpului doar dacă este îngrijit corespunzător. Chiar dacă mulți acordă importanță doar aspectului exterior al încălțărilor, atunci când compun o ținută, interiorul nu trebuie neglijat.

Pielea lăcuită - cum se întreține?Pielea lăcuită reprezintă un trend pe care, pur și simplu, nu poți să nu-l iubești. Acest material arată spectaculos, este, întotdeauna, la modă și adaugă rafinament oricărei ținute. În ultima vreme, încălțămintea și accesoriile din piele lăcuită au devenit tot mai populare, în ciuda atitudinii effortless pe care o emană. Spunem asta deoarece piesele din lac nu sunt tocmai simplu de purtat și întreținut.Cum asortezi pantofii cu ținuta: sfaturi pentru femei și bărbațiStilul vestimentar al unei persoane poate fi definit prin mai multe caracteristici, pornind de la locul de muncă, la evenimentul la care trebuie să participi sau la activitățile de zi cu zi, stilul casual, clasic. Ținuta, chiar dacă trebuie adaptată diferitelor perioade din viața ta, trebuie întotdeauna să reflecte personalitatea.

13 stiluri vestimentare și piese vedetă ale acestoraStilurile vestimentare ale momentului actual reprezintă un melanj istoric de epoci, curente artistice, amestecate cu aspecte din viața cotidiană de astăzi, dar și din cea caracteristică altor timpuri. Stiluri vestimentare precum cel romantic sau baroc s-au format acum sute de ani, în cercurile elitelor sociale care dispuneau de resurse pentru realizarea unor ținute sofisticate și extrem de costisitoare.

Afişare 1 - 6 din 18 (3 pagini)