Asortie
× Blog Contact

Fashion

Categorie


Pășește în primăvară cu încălțămintea idealăPrimăvara și-a intrat în drepturi și ne aduce mai aproape de vara călduroasă. Schimbăm hainele de iarnă din dressing și ne etalăm hainele de sezon. Nu doar vestimentația este ideală, ci și încălțămintea pe care o purtăm. Este ideală în sezonul cald pentru că ne lasă pielea să respire. O pereche de saboti de dama eleganți nu pot trece neobservați.    

Cum să avem grijă de sănătatea picioarelorDurerile și problemele picioarelor ne pot da bătăi de cap. Sunt atât de neplăcute încât ne putem confrunta cu o stare permanentă de disconfort. Pentru a avea picioare frumoase și sănătoase trebuie să respectăm câteva reguli de aur. Cea mai importantă regulă este alegerea potrivită a încălțămintei din piele naturala. Materialul cel mai rezistent, cu un mare rol protector, asupra picioarelor noastre, este pielea naturală.

Ce cadouri oferim bărbaților din viața noastrăTot mai mulți bărbați au început să poarte genți. Aceste accesorii sunt foarte utile pentru că depășesc limitele oferite de un portofel și permit depozitarea unor documente și obiecte foarte importante. Să oferim genti piele barbati este o alegere potrivită care va fi apreciată.

ÎNNEBUNITE DUPĂ PANTOFII CU TOC?Pantofii sunt un accesoriu care reprezintă un angajament, pentru că îi purtăm din necesitate și îi considerăm o prelungire a corpului nostru. Dar oare atașamentul nostru față de pantofi ne orbește într-atât de tare încât să nu mai putem alege corect o pereche de pantofi potriviți nouă? În ultimele trei decenii, s-a observat cum femeile au trecut de la a purta pantofi comozi, la a purta adevărate creații arhitecturale. 

CE INCALTAMINTE DAMA PORTI LA ROCHIILE DE SEARA?Nu porti o rochie eleganta in fiecare zi, iar asta transforma alegerea acestui obiect vestimentar intr-una greoaie. Ce este si mai dificil insa, este alegerea perechii potrivite de incaltaminte dama, care sa puna in valoare o rochie cu detalii fine, speciala pentru evenimentele de seara.

Asortie: Colectia de Cizme de Dama 2018 - 2019Alegerea modelului potrivit pentru incaltaminte poate fi una dificila, in special atunci cand ai la dispozitie o gama complexa si diversificata de incaltaminte pentru femei. Doamnele stiu ca selectarea produsului potrivit, care sa se imbine cromatic cu accesoriul preferat, nu este chiar cea mai rapida alegere pe care o putem face. Iata de ce la Asortie, am pus la dispozitie o categorie atent selectionata cu cizme de dama, confectionate din piele naturala 100%,, avand provenienta unor branduri celebre pentru calitatea produselor acestora.

Afişare 1 - 6 din 8 (2 pagini)