Asortie
× Blog Contact

Fashion

Categorie


5 motive excelente pentru a purta pantofi din pieleExista foarte multe articole de îmbrăcăminte și accesorii din piele pe piață, însă aici vom pune accentul puțin mai jos: ne uităm la picioare.

Pantofii confecționați din piele sunt, fără îndoială, primii pe care specialiștii în încălțăminte îi recomandă atunci când apare sau există deja orice tip de problemă la picior. Dar...știm cu adevărat de ce? 

Ce fel de avantaje oferă încălțămintea din piele de calitate pentru picioarele noastre, pentru uz zilnic? Merită investiția în comparație cu alte textile sau sintetice? Aflăm mai jos care sunt principalele motive pentru care merită să investim în pantofi de piele.

Ce ținută ar trebui să porți la o nuntă?Nunta este unul dintre cele mai importante și adesea unice momente din viața unei persoane, motiv pentru care este nevoie de mult timp și efort pentru planificarea acesteia. Iar atunci când suntem invitați la o nuntă, împărtășim bucuria mirilor, iar din respect pentru ziua importantă din viața lor, trebuie să aratăm cât mai bine.

La noi în România, se păstrează tradiția nunților formale și există un anumit cod vestimentar, în care bărbații se îmbracă la costum și femeile într-o ținută elegantă, formată din rochie și pantofi.

Jeans - articolul versatil pe care trebuie să-l porți iarna aceastaBlugii sunt, fără îndoială, cel mai versatil și mai durabil articol din orice garderobă. Ei vin în nenumărate nuanțe, forme, mărimi și stiluri diferite. Și, deși este ușor să asortezi denimul tău preferat cu un tricou grafic pentru un look casual, a-ți da seama cum să îmbraci blugii pentru a-i face perfecți pentru orice ocazie necesită puțin mai multă creativitate.

Cum ieși în evidență – 5 ținute de impact pentru RevelionRevelionul e acel eveniment în care ne putem îmbrăca așa cum, poate ne-am fi dorit uneori, dar nu am avut ocazia de-a lungul anului. E seara în care poți să strălucești, să ieși în evidență, să fii elegantă sau casual. Tot ce contează e cum te simți tu și asta trebuie să exprime și hainele tale.

Ghid de mărimi pentru încălțăminte - cum alegi pantofii online și în magazineÎncălțămintea trebuie aleasă cu multă grijă, pentru că nu contează doar aspectul, forma și calitatea materialului. Ca să te simți bine într-o pereche de pantofi, este esențial să alegi și mărimea potrivită, atât ca lungime cât și ca lățime. Pare un detaliu foarte simplu, dar nu este chiar așa, pentru că, de multe ori, cumpărăm încălțămintea în grabă și abia atunci când vrem să o purtăm pentru prima dată ne dăm seama că nu este prea confortabilă.

Cu ce se curăță pielea întoarsă. Ghid complet pentru încălțăminte și accesorii impecabileÎncălțămintea și accesoriile din piele întoarsă au o eleganță aparte și nu se vor demoda niciodată. Chiar dacă sunt mai dificil de întreținut și de curățat și se pot strica dacă se udă, pantofii din piele întoarsă sunt o alegere inspirată, fiind deosebit de confortabili și versatili. Cu siguranță ai în garderobă cel puțin o pereche de pantofi din acest delicat material și poate eziți să o porți, de teamă să nu se strice dacă se va murdări. 

Afişare 1 - 6 din 22 (4 pagini)