Asortie
× Blog Contact

Pantofi Piele

 Acceseaza categoria de Pantofi din Piele Naturala aici pentru Pantofi Piele Naturala Barbati sau aici pentru Pantofi Piele Naturala pentru Femei.
Aici, mai jos, ne sunt prezentate articole de Blog despre Pantofii din piele naturala. Afla mai multe informatii despre cum sa purtam incaltamintea preferata si cum sa o asortam cu stilul propriu.


Sfaturile noastre pentru a te simti confortabila in pantofii pe care-i portiPlimbarea, cumparaturile sau evenimentele la care participi sunt, in general, activitati placute, insa doar daca ai pantofii potriviti. Pentru a alege pantofii potriviti in functie de forma picioarelor tale si a activitatilor pe care le faci, urmeaza cateva sfaturi utile de mai jos.

Ce pantofi să porți vara la birou?Vara ne place să purtăm haine cât mai lejere, cum ar fi tricouri cu adidași. Însă această ținută nu este potrivită în orice circumstanțe, mai ales pentru imaginea la locul de muncă. Pantofii prea casual sau sport nu sunt întotdeauna potriviți, mai ales dacă ești într-un birou unde se lucrează cu publicul. Dar, ce pantofi ar trebui să poarte bărbații vara, la birou?

5 motive excelente pentru a purta pantofi din pieleExista foarte multe articole de îmbrăcăminte și accesorii din piele pe piață, însă aici vom pune accentul puțin mai jos: ne uităm la picioare.

Pantofii confecționați din piele sunt, fără îndoială, primii pe care specialiștii în încălțăminte îi recomandă atunci când apare sau există deja orice tip de problemă la picior. Dar...știm cu adevărat de ce? 

Ce fel de avantaje oferă încălțămintea din piele de calitate pentru picioarele noastre, pentru uz zilnic? Merită investiția în comparație cu alte textile sau sintetice? Aflăm mai jos care sunt principalele motive pentru care merită să investim în pantofi de piele.

Ce ținută ar trebui să porți la o nuntă?Nunta este unul dintre cele mai importante și adesea unice momente din viața unei persoane, motiv pentru care este nevoie de mult timp și efort pentru planificarea acesteia. Iar atunci când suntem invitați la o nuntă, împărtășim bucuria mirilor, iar din respect pentru ziua importantă din viața lor, trebuie să aratăm cât mai bine.

La noi în România, se păstrează tradiția nunților formale și există un anumit cod vestimentar, în care bărbații se îmbracă la costum și femeile într-o ținută elegantă, formată din rochie și pantofi.

Cum asortezi pantofii cu ținuta: sfaturi pentru femei și bărbațiStilul vestimentar al unei persoane poate fi definit prin mai multe caracteristici, pornind de la locul de muncă, la evenimentul la care trebuie să participi sau la activitățile de zi cu zi, stilul casual, clasic. Ținuta, chiar dacă trebuie adaptată diferitelor perioade din viața ta, trebuie întotdeauna să reflecte personalitatea.

Cum se lărgesc pantofii din piele - Metode sigure și eficientePantofii din piele sunt o investiție pe termen lung, de aceea este foarte important să alegem produse din materiale de calitate și modele care să fie confortabile, în care să ne simțim bine. Totuși, deseori se întâmplă să cumpărăm în grabă pantofii, nu suntem prea atenți când îi probăm și abia acasă ne dăm seama că sunt puțin cam strâmți.

Afişare 1 - 6 din 17 (3 pagini)