Asortie
× Blog Contact

Pantofi Piele

 Acceseaza categoria de Pantofi din Piele Naturala aici pentru Pantofi Piele Naturala Barbati sau aici pentru Pantofi Piele Naturala pentru Femei.
Aici, mai jos, ne sunt prezentate articole de Blog despre Pantofii din piele naturala. Afla mai multe informatii despre cum sa purtam incaltamintea preferata si cum sa o asortam cu stilul propriu.


Cum asortezi pantofii cu ținuta: sfaturi pentru femei și bărbațiStilul vestimentar al unei persoane poate fi definit prin mai multe caracteristici, pornind de la locul de muncă, la evenimentul la care trebuie să participi sau la activitățile de zi cu zi, stilul casual, clasic. Ținuta, chiar dacă trebuie adaptată diferitelor perioade din viața ta, trebuie întotdeauna să reflecte personalitatea.

Cum se lărgesc pantofii din piele - Metode sigure și eficientePantofii din piele sunt o investiție pe termen lung, de aceea este foarte important să alegem produse din materiale de calitate și modele care să fie confortabile, în care să ne simțim bine. Totuși, deseori se întâmplă să cumpărăm în grabă pantofii, nu suntem prea atenți când îi probăm și abia acasă ne dăm seama că sunt puțin cam strâmți.

Cum alegi pantofii potriviti pentru rochia ta - Sfaturi și ideiÎntre haine și pantofi există întotdeauna o legătură și de ea depinde dacă ținuta ta va fi elegantă sau dezastruoasă. Moda de astăzi nu mai pare atât de strictă ca în alte vremuri, oferă femeilor foarte multă libertate și confort, dar chiar și așa există unele reguli care, dacă sunt încălcate, pot să-ți afecteze imaginea.

ÎNNEBUNITE DUPĂ PANTOFII CU TOC?Pantofii sunt un accesoriu care reprezintă un angajament, pentru că îi purtăm din necesitate și îi considerăm o prelungire a corpului nostru. Dar oare atașamentul nostru față de pantofi ne orbește într-atât de tare încât să nu mai putem alege corect o pereche de pantofi potriviți nouă? În ultimele trei decenii, s-a observat cum femeile au trecut de la a purta pantofi comozi, la a purta adevărate creații arhitecturale. 

CE INCALTAMINTE DAMA PORTI LA ROCHIILE DE SEARA?Nu porti o rochie eleganta in fiecare zi, iar asta transforma alegerea acestui obiect vestimentar intr-una greoaie. Ce este si mai dificil insa, este alegerea perechii potrivite de incaltaminte dama, care sa puna in valoare o rochie cu detalii fine, speciala pentru evenimentele de seara.

SPUNE-MI CE PANTOFI PORȚI, CA SĂ ÎȚI SPUN CINE EȘTI!Se spune că felul în care ne îmbrăcăm, ne coafăm și ne machiem scoate la iveală cine suntem și ceea ce credem despre propria persoană. Un studiu a demonstrat faptul că inclusiv pantofii, care pe lângă faptul că ne protejează picioarele de contactul cu solul, reprezintă indicii puternice despre personalitatea noastră. Așa că, dacă ne-am gândit să lăsăm o impresie bună la un interviu pentru un loc de muncă, la o întâlnire, la o ședință sau în oricare alt cadru social, trebuie să învățăm să ne alegem cu atenție încălțămintea.

Afişare 1 - 6 din 13 (3 pagini)