Asortie
× Blog Contact

Pantofi Sport

Descopera pantofii sport dama ideali pentru confort si performanta



Pantofii sport dama sunt mai mult decat un simplu accesoriu de imbracaminte. Acestia au o importanta majora in confortul si performanta atletelor si a femeilor active, in general. 

Ce trebuie sa stii despre pantofii sport si cum ii poti alege



Pantofii sport sunt incaltamintea preferata a multor oameni, indiferent de activitatile sportive preferate. In cadrul acestui articol, vom discuta despre ce trebuie sa stii despre pantofii sport si cum ii poti alege.


Criterii de selectie a celor mai calitativi pantofi sport



Pantofii sport sunt un element esential pentru orice persoana activa, fie ca vorbim despre jogging, alergare, activitati in sala de sport sau alte activitati sportive. Dar, cu atatea optiuni disponibile pe piata, poate fi dificil sa alegi cel mai potrivit si cel mai calitativ model. In cadrul acestui articol, vom explora cateva criterii importante de selectie a celor mai calitativi pantofi sport.

Ce pantofi să porți vara la birou?



Vara ne place să purtăm haine cât mai lejere, cum ar fi tricouri cu adidași. Însă această ținută nu este potrivită în orice circumstanțe, mai ales pentru imaginea la locul de muncă. Pantofii prea casual sau sport nu sunt întotdeauna potriviți, mai ales dacă ești într-un birou unde se lucrează cu publicul. Dar, ce pantofi ar trebui să poarte bărbații vara, la birou?

5 MOTIVE SĂ AI ÎN GARDEROBA TA O PERECHE DE PANTOFI SPORT



Pantofii sport și-au făcut loc și în trendurile de anul acesta tocmai pentru că sunt foarte cool și… foarte versatili. Poartă-i în parc cu o fustă cloș și adoptă un stil girlie, dar și la birou cu o pereche de pantaloni conici pentru a păstra un look smart casual.

Alegerea echipamentului pentru sala de sport



Primăvara este pe zi ce trece tot mai aproape de noi. În curând vom scoate hainele de primăvară la purtare și vom uita de cele groase, de iarnă. Anotimpul geros ne face să fim mai sedentari. Acest fapt are efecte negative asupra siluetei noastre. Este momentul să ne facem un abonament la sala de fitness. Iar pentru sală nu avem nevoie doar de ambiție și de motivație, ci și de echipament adecvat pentru antrenamente.  Este ideal sa pășim pragul unei săli de sport măcar de două ori pe săptămână pentru un organism sănătos și o siluetă armonioasă. În acest fel și rezultatele vor apărea mai repede decât ne putem aștepta. Criteriul estetic și moda nu sunt primordiale în alegerea echipamentul sportiv. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să faceți cele mai corecte decizii.

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)