Asortie
× Blog Contact

Cum ieși în evidență – 5 ținute de impact pentru Revelion

Cum ieși în evidență – 5 ținute de impact pentru Revelion

Cum ieși în evidență – 5 ținute de impact pentru Revelion

 

Revelionul e acel eveniment în care ne putem îmbrăca așa cum, poate ne-am fi dorit uneori, dar nu am avut ocazia de-a lungul anului. E seara în care poți să strălucești, să ieși în evidență, să fii elegantă sau casual. Tot ce contează e cum te simți tu și asta trebuie să exprime și hainele tale. Poate, totuși, ai avut un an ocupat, iar acum, la final, nu ai energie sau inspirație să alegi o ținută. De aceea, venim în ajutorul tău cu câteva propuneri, demne de orice petrecere ai alege pentru seara dintre ani. 

1.      All-black

Ținuta all black este una cu care nu ai cum să dai greș. Negrul nu doar că aduce eleganță, dar are și un efect de subțiere, fiind perfect pentru a ascunde mesele lungi pe care le-am luat Crăciun.  Poți alege o pereche de jeans negri simplu și o cămașă neagră, pe care să-i asortezi cu o curea aurie și o pereche de pantofi stiletto negri.

 

       

 

2.      Auriu

O nuanță pretențioasă, dar de efect, auriul e perfect pentru o ținută de Anul Nou. În zilele din restul anului alegem, de multe ori, culori basic și visăm la piesa aceea vestimentară din dulap pe care nu avem ocazia să o purtăm. Acum e momentul să sclipești! Alege o bluză aurie și scoate-o în evidență cu o pereche de pantaloni cu efect de piele. Ținuta vine perfect cu o pereche de cercei aurii și pantofi negri din piele, cu vârf ascuțit și toc cui.

 

 

3.      Paiete, paiete, paiete

La fel ca auriul, paietele sunt perfecte pentru orice petrecere, mai ales pentru cea de Revelion. Alege o rochie de culoare bordo, pentru a ieși din tipare și asorteaz-o cu pantofi de aceeași culoare.

               

4.      Rochie de catifea

Nu ai cum să dai greș cu o rochie de catifea în noaptea dintre ani. Un material în tendințe mereu, acum poți să găsești rochii de catifea din orice culoare – albastru, roșu verde, galben – tu alegi. Go crazy! Recomandăm o pereche de pantofi bej sau altă culoare neutră, pentru a evidenția rochia și mai tare.

5.      Little black dress

O piesă clasică pentru orice eveniment de seară, rochia neagră scurtă se deosebește prin simplitatea și eleganța pe care le emană. De asemenea, este și foarte versatilă, putând fi purtată cu pantofi, ghete, botine sau cizme. Oricare dintre opțiuni, va avea efect garantat.

        

 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou