Asortie
× Blog Contact

Politica de confidentialitate

 Politica de confidențialitate

a Website-urilor ASORTIE


Ne bucură interesul dvs. pentru produsele și serviciile noastre și dorim să vă oferim câteva aspecte importante despre modul în care gestionăm și protejăm datele dvs. personale.

CAPCON SERV SRL (în continuare „ASORTIE”) se angajează pe deplin să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, partenerilor și furnizorilor săi. Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți actualiza, gestiona, exporta și șterge informațiile dumneavoastră. De asemenea, nota de informare conține măsurile pe care ASORTIE le-a adoptat pentru a proteja datele, drepturile și libertățile dvs.

Această Politică de confidențialitate („Politica”) se aplică întregii noastre prezențe în mediul online. Prin „Website-urile ASORTIE” înțelegem orice pagina web (website, landing page, subdomeniu etc.) deținută, administrată sau aflată sub umbrela ASORTIE (ex. site-ul www.asortie.ro  sau blogul nostru asortie.ro/blog). Suntem prezenți și pe rețelele sociale. Toate profilele/paginile de media asociate acestui brand, incluzând, dar fără a se limita la Facebook,  sunt vizate de această Politică. 

Prin utilizarea Website-urilor ASORTIE, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră, așa cum sunt descrise în această politică.

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

În completarea acestei politici, vă rugăm să consultați Termeni si conditiile și Politica de utilizare a cookie-urilor.

Cine suntem noi

CAPCON SERV SRL (“ASORTIE”) este o persoană juridică al cărei obiect de activitate il constituie comercializarea produselor de încălțăminte și marochinarie din piele. Firma noastră cu 6 magazine și un shop online promovează și comercializează produse de la brand-uri renumite ca: Rieker, Otter, Ara, Pikolinos, Hispanitas, Steizer, Conhpol, Kordel, Johnny, precum și articole de întreținere ale acestora. 

Diversitatea, calitatea și confortul oferit de produsele noastre vin în întâmpinarea cerințelor exigente ale cumparătorilor noștri. Experiența dobândită pe parcursul celor 20 de ani de existență ne recomandă și ne impune ca lider pe plan local și național.

Informaţii despre CAPCON SERV SRL

CAPCON SERV SRL își are sediul în Ploiești, str. Căprioarelor Nr. 1, județul Prahova, România și este înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J29/913/1996, având cod fiscal nr. RO8562349.


Date de contact

+40 733 670 205|| +40 726 752 634 I office@asortie.ro | www.asortie.ro

Utilizarea Site-urilor ASORTIE 

Accesând sau utilizând orice parte/funcție a Website-urilor ASORTIE, înseamnă că vă angajați să acceptați și să respectați termenii, condițiile și politicile menționate și/sau disponibile prin hyperlink și aveți minim vârsta legală în conformitate cu legislația națională aplicabilă. Dacă nu acceptați termenii, condițiile și politicile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea site-ului nostru și/sau utilizarea serviciilor noastre.

Dreptul de proprietate intelectuală

Conţinutul Website-urilor ASORTIE: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, constituie integral proprietatea ASORTIE şi sunt apărate de legile privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul ASORTIE a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.


ASORTIE poate oferi utilizatorului/clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale Website-urilor ASORTIE.


Utilizarea Website-urilor ASORTIE a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. ASORTIE nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuit pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.


Vă rugăm să raportați orice eventuală încălcare a dreptului de autor sesizată pe site la adresa dpo@asortie.ro.

De unde colectăm date despre dvs.

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul Website-urilor ASORTIE, a rețelelor de social media, sau în timpul vizitelor dvs. la showroom-urile noastre. Colectăm date despre dvs. în timpul accesării Website-urilor ASORTIE (date de utilizare) în scopul monitorizării securității platformelor.

Ocazional, când suntem în proces de recrutare, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum utilizăm datele cu caracter personal

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm. 

  1. Înregistrarea unui cont de utilizator și utilizarea Website-urilor ASORTIE

Folosim aceste informații pentru a vă facilita accesul la produsele și serviciile oferite prin intremediul Website-urilor ASORTIE. De asemenea vom prelucra (asigura stocarea în cloud) a informațiilor pe care le înregistrați voluntar în Platformele ASORTIE pentru a beneficia de toate funcțiile acestor platforme.

Pentru a putea beneficia de unele funcții ale acestor platforme, în special în cazul aplicațiilor mobile, vi se poate  solicita să acordați acces la poze, fisiere, camera, pentru a încărca fișierele dorite în platformă.

Date personale necesare înregistrării unui cont în platforma online

Nume, prenume, e-mail, telefon, fax, adresă

Date de utilizare și interacțiune: Cookie ID, IP, date de logare, informații despre utilizarea platformei (loguri de acces), rapoarte privind utilizarea Website-urilor ASORTIE

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul de a vă facilita accesul la funcțiile asociate contului de utilizator cum ar fi: vizualizarea comenzilor recente, efectuarea cererilor de retur, administrarea adresei de livrare, modificarea wishlist-ului, abonarea/dezabonarea la newsletter și schimbarea parolei (art. 6/1/f al Regulamentului UE 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru, monitorizarea securității și detectarea intruziunilor sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Furnizor servicii de hosting și cloud

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

Vom păstra datele înregistrate în contul dvs. până când dvs. veți decide să vă închideți contul, însă le vom șterge (inclusiv contul dvs.) dacă au trecut mai mult de 5 ani de ultima autentificare în cont. Vor fi exceptate de la ștergere datele care fac obiectul unei obligații legale de păstrare a datelor, sau a unui interes legitim justificat.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.

Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.


Recomandăm ca la setarea parolelor să aveți în vedere următoarele caracteristici:

Conţin atât majuscule cât şi minuscule (de exemplu a-z şi A-Z).

Conţin numere şi caractere speciale (ex. !@#$%^&*()_+=}{: ” ?><)

Conțină cel puţin șase caractere alfanumerice.

Nu sunt un cuvânt în nici o limba, jargon, dialect, etc.

Nu sunt realizate pe baza informaţiilor personale, nume de familie, etc

  1. Colectăm informații despre dvs. atunci când cumpărați produse/servicii disponibile în magazinul nostru online

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile legate de procesarea, transmiterea, livrarea și returul comenzilor efectuate prin intermediul Website-urilor ASORTIE, indiferent dacă aveți un cont înregistrat în platformă sau sunteți un vizitator neînregritat.

Date personale necesare pentru procesarea, livra- rea, returul comenzilor

Nume, prenume, e-mail, telefon, detalii facturare și livrare, număr AWB, informații financiare colectate în momentul efectuării plății, cont IBAN, 

Date de utilizare și interacțiune: Cookie ID, IP, date de logare, informații despre utilizarea platformei (loguri de acces), rapoarte privind utilizarea Website-urilor ASORTIE

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră în vederea executării unui contract electronic încheiat între părți (Art. 6 /1/b al Regulamentului EU 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Furnizorul servicii de hosting și cloud 

  • Furnizorul de servicii bancare în cazul plăților efectuate prin transfer bancar direct

  • Raportari fiscale: Agenția Națională de Administrare Fiscală

  • Firmele de curierat: ex. Fan Courier

  • Servicii poștale: Poșta Română

  • Procesatorului de plati online: EuPlatesc.ro 

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

  • Vom păstra datele înregistrate în contul dvs. până când dvs. veți decide să vă închideți contul, însă le vom șterge (inclusiv contul dvs.) dacă au trecut mai mult de 5 ani de ultima autentificare în cont.

  • Datele înregistrate în momentul efectuării unei comenzi fără a avea un cont înregistrat în platformă, vor fi păstrate timp de 5 ani de la momentul închiderii comenzii (la livrare/ridicare de la sediul nostru).

  • Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs, transferuri bancare etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 10 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.

  • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

  • În cazul comenzilor livrate prin intermediul firmelor de curierat/servicii poștale, datele de livrare, care vor fi stocate în sistemele electronice ale acestora și vor fi supuse termenelor de păstrare stabilite de acestea.

  • Datele financiar-contabile le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud, sau în arhiva fizică


  1. Colectăm informații despre dvs. atunci când plasați o comandă telefonic

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile legate de procesarea, transmiterea, livrarea comenzilor plasate telefonic.

Date personale necesare pentru procesarea, livra- rea, returul comenzilor

Nume, prenume, e-mail, telefon, detalii facturare și livrare, număr AWB, informații financiare colectate în momentul efectuării plății, cont IBAN, 

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră în vederea executării unui contract la distanță încheiat între părți (Art. 6 /1 /b al Regulamentului EU 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru sistemele noastre IT sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Furnizorul servicii de hosting și cloud 

  • Furnizorul de servicii bancare în cazul plăților efectuate prin transfer bancar direct

  • Raportari fiscale: Agenția Națională de Administrare Fiscală

  • Firmele de curierat: ex. Fan Courier

  • Servicii poștale: Poșta Română

  • Procesatorului de plati online: EuPlatesc.ro 

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

  • Datele înregistrate în momentul efectuării unei comenzi telefonice vor fi păstrate pentru maxim 36 de luni de la momentul închiderii comenzii (la livrare/ridicare din showroom)

  • Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs, transferuri bancare etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 10 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate în baza de date online a ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

  • Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

  • În cazul comenzilor livrate prin intermediul firmelor de curierat/servicii poștale, datele de livrare, care vor fi stocate în sistemele electronice ale acestora și vor fi supuse termenelor de păstrare stabilite de acestea.

  • Datele financiar-contabile le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud, sau în arhiva fizică


  1. Când interacționați cu noi prin intermediul canalelor de contact disponibile pe site sau social media

Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact disponibile în pagina de contact a Website-urilor ASORTIE, sau interacționați cu noi prin intermediul funcțiilor de messenger ale rețelelor de socializare (ex. feedback, sesizări, solicitări informații etc.), vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă oferi informații și oferte cu privire la serviciile noastre, pentru a programa o vizionare, pentru a soluționa situația semnalată, pentru a evalua gradul de satisfacție al clienților noștri și pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim.


Date personale 

Nume, prenume, e-mail, telefon, date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le comunicați în mod voluntar.

Date de utilizare și interacțiune: Cookie ID, IP, date de logare, informații despre utilizarea platformei (loguri de acces), rapoarte privind utilizarea Website-urilor ASORTIE

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului UE 2016/679) 

  • Prelucrăm datele dvs. în urmărirea interesului nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului UE 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Furnizorul servicii de hosting și cloud 

  • Platforme online: Facebook

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

  • Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 24 de luni, de la data ultimei interacțiuni.

  • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.

  • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate pe serverele lor conform politicilor proprii ale acestora.

  • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.


  1. Comunicările comerciale și de marketing

Vă putem trimite informații despre produsele și serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații (de exemplu, prin abonarea la newsletter) sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Date personale

Numele, prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)

  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a al Regulamentului (UE) 2016/679), pentru comunicări de marketing 

  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți deja clientul nostru și  considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Furnizor servicii de hosting și cloud 

  • Furnizorul serviciului de e-mail marketing

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

  • În cazul abonării la newsletter, vom prelucra datele dvs. pentru o perioada de 3 ani sau până când dvs. veți solicita dezabonarea. La împlinirea termenului de retenție vă vom oferi posibilitatea să vă actualizați consimțământul.

  • În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. timp de 3 ani de la ultima achiziție

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.

Datele care vor fi comunicate furnizorului serviciului de newsletter, vor fi stocate de acesta pe serverele sale, conform politicilor proprii.

Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Important:

În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la ASORTIE, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul "Dezabonare"sau „Unsubscribe” disponibil în mail-ul primit, ori să trimiteți un email în care să menționați dorința de dezabonare, către office@asortie.ro și veți fi dezabonat de la respectivele comunicări.



  1. Prelucrarea datelor candidaților în procesul de recrutare, selecție și evaluare a talentelor

Dacă doriți să vă alăturați echipei ASORTIE, vă invităm să ne contactați prin intermediul datelor de contact disponibile pe Website-urile ASORTIE.

Vom prelucra datele pe care ni le furnizati în momentul exprimării intenției de a vă alătura echipei ASORTIE și alte informații suplimentare pe care vi le vom solicita ulterior, pentru a analiza potențialul real și motivația dvs. astfel încât să putem să evaluăm dacă informațiile pe care ni le-ați oferit corespund profilului de angajat pe care îl căutăm.

Important: CV-ul pe care ni-l trimiteți nu trebuie să conțină date sensibile cu privire la (i) origine rasială sau etnică (ii) afinități politice (iii) credințe filozofice sau religioase; (iv) calitatea de membru al unui sindicat sau partid politic; (vii) istoricul infracțiunilor sau procedurilor penale și al pedepselor sau amenzilor aferente; (viii) săvârșirea oricărui comportament ilegal sau inadecvat și sancțiuni asociate; sau (ix) orice număr de identificare național al unei persoane.


Date cu caracter personal

  • Date de identificare: nume și prenume, date de contact (e-mail și telefon)

  • Alte informații furnizate la solicitarea ASORTIE 

  • Certificări, competențe și calificări pentru postul dorit;

  • Scrisoare de intenție, experiență de muncă anterioară și / sau relevantă sau alte experiențe

  • Informații din interviuri și discuții telefonice pe care le puteți avea, dacă este cazul;

  • Detalii despre tipul de post pe care îl căutați, salariul curent și / sau dorit și ale informații legate de pachetele de compensații și beneficii, dorința de a vă reloca sau alte preferințe de muncă și tipul de organizație preferat;

  • Informații din referințe și / sau informații primite în urma verificărilor de fond (dacă este cazul), inclusiv informații furnizate de terți; și / sau scrisori de recomandare;

  • Informații referitoare la istoricul relațiilor de muncă anterioare.

  • Orice alte informații furnizate în mod voluntar de candidat 

  • Date de utilizare și interacțiune: Cookie ID, IP, rapoarte privind utilizarea Website-urilor ASORTIE

Date personale sensibile și / sau demografice

Informații sensibile și / sau demografice furnizate în mod voluntar de candidat  în timpul procesului de de recrutare, cum ar fi: cetățenie și / sau informații despre cetățenie, informații medicale sau de sănătate ale candidatului, date de origine rasială, etnică sau religioasă

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului EU 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Furnizor servicii de hosting și cloud 

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Nu vom păstra datele candidaților care sunt mai vechi de 18 luni.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.

Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.


  1. Participarea la diverse evenimente/campanii organizate de ASORTIE 

ASORTIE dorește să crească fidelitatea clienților și a partenerilor săi și să ofere cât mai multe oportunități de conștientizare a clienților și promovarea produselor și a serviciilor oferite, prin organizarea evenimentelor de inaugurare sau diverse campanii, concursuri sau alte evenimente dedicate persoanelor interesate, cu participare online sau fizică.

De regulă, aceste evenimente, în funcție de specificul fiecăreia, beneficiază de un regulament sau o politică proprie. Înregistrarea utilizatorilor se realizează, în general, prin comunicarea unei adrese valide de e-mail. Participanților care se vor bucura de anumite beneficii în urma participării la aceste evenimente li se vor solicita datele suplimentare pentru a intra în posesia beneficiilor respective, în vederea respectării obligațiilor fiscale aplicabile.

Important: Este foarte probabil ca în timpul acestor evenimente să dorim să fotografiem sau să înregistrăm video participanții, în vederea promovării comunității și a servicilor ASORTIE. De fiecare dată vom oferi posibilitatea de a vă opune acestei prelucrări și vă vom respecta dorința de a nu fi filmat/fotografiat, oferindu-vă un element distinctiv (ex. un ecuson de o anumită culoare).

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea

CNP (eventual copie CI) pentru cei care intră în posesia beneficiilor.

Opțional: Imaginea (fotografii, înregistrări video)

Date de utilizare și interacțiune: Cookie ID, IP, date de logare, informații despre utilizarea platformei (loguri de acces), rapoarte privind utilizarea Website-urilor ASORTIE

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului UE 2016/679) în vederea înregistrării participanților.

  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a Regulamentului EU 2016/679), pentru comunicări de marketing

  • Vom prelucra datele în interes legitim pentru a vă oferi anumite beneficii, premii (Art. 6/1/f Regulamentului EU 2016/679) 

  • Vom prelucra fotografiile și înregistrările video ale participanților, realizate în timpul campaniilor/concursurilor/evenimentelor, în scopul urmăririi interesului nostru legitim de a promova imaginea companiei ASORTIE (Art. 6/1/f Regulamentului EU 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Membri ai grupului nostru de companii (incluzând toate punctele noastre de lucru), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică

  • Agenția Națională de Administrare Fiscală (dacă este cazul)

  • Firmele de curierat: cu care compania are contracte în derulare (dacă este cazul)

  • Companii terțe cărora le putem externaliza anumite roluri în organizarea evenimentelor (ex. fotografi, cameramani, organizatori evenimente, furnizori de servicii de videotelefonie și chat online)

  • Website-urile ASORTIE precum și alte platformele online, precum Facebook,

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

  • Datele participanților care nu au fost câștigători sau care nu au beneficiat de anumite beneficii, vor fi stocate timp de 24 luni de la încheierea evenimentului.

  • Datele participanților care primesc anumite beneficii care trebuie înscrise în documentele financiar-contabile, vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.

  • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și în cloud.

  • În cazul beneficiilor livrate prin intermediul firmelor de curierat, datele de livrare vor fi stocate pe platformele online ale firmelor de curierat cu care colaborăm și vor fi supuse termenelor de păstrare ale acestora.

  • Datele publicate pe rețelelele de social media (poze/înregistrări video) vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

  1. Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare sau când distribuiți informații de pe site

Ne puteți urmări pe Facebook. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilele dvs. 

Date cu caracter personal

Nume, imagine și orice alte informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Date de utilizare și interacțiune: Cookie ID, IP, date de logare, informații despre utilizarea platformei (loguri de acces), rapoarte privind utilizarea Website-urilor ASORTIE

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b Regulamentului EU 2016/679) sau în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f Regulamentului EU 2016/679) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri și interesul legitim de a vă ține la curent cu noutățile pe care ASORTIE le publică și care ar putea fi de interes pentru dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienți

  • Furnizor servicii de hosting și cloud

  • Furnizori de servicii de marketing 

  • Platforme de social media: Facebook

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. .

Cât timp vom stoca datele

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

  • Datele sunt stocate pe serverele rețelelor de socializare, situate în Uniunea Europeană sau în SUA 

  • Furnizorii de servicii de marketing vor stoca datele pe serverele proprii situate în UE

  • Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

  1. Publicarea unui Review

Încurajăm utilizatorii să publice opinia lor cu privire la produsele achizitionate direct în pagina de produs, acea recenzie având drept scop informarea utilizatorilor site-ului cu privire la produsul respectiv, sau feedback-ul lor cu privire la utilizarea Website-urilor ASORTIE, pentru a ne putea îmbunătăți produsele și serviciile.

Date cu caracter personal

Nume, opinia

Date de utilizare și interacțiune: Cookie ID, IP, date de logare, informații despre utilizarea platformei (loguri de acces), rapoarte privind utilizarea Website-urilor ASORTIE sau activitatea dvs. pe profilul nostru de Facebook

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f Regulamentului EU 2016/679) pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri, pentru a evalua produsele și pentru a da posibilitatea altor utilizatori să afle mai multe despre acel produs

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienți

  • Furnizor servicii de hosting și cloud

  • Orice utilizator al Website-urilor ASORTIE

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.  

Cât timp vom stoca datele

Datele vor ramane publice pe termen nedefinit, atata timp cat produsul respectiv face parte din oferta noastra..

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor ASORTIE vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.

  • Datele înregistrate prin intermediul paginii noastre de Facebook sunt stocate pe serverele rețelei de socializare, situate în Uniunea Europeană sau în SUA. 

  1. Prelucrăm datele dvs. pentru a vă oferi reclame în funcție de audiențe personalizate

Vă putem trimite publicitate personalizată pe baza listelor de clienți personalizate pe care le decidem împreună cu terții care plasează cookie-uri pe Website-urile ASORTIE (ex. Google), dacă ne-ați dat consimțământul pentru a colecta cookie-uri de marketing.

Puteți afla mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum să ștergeți cookie-urile și să le dezactivați sistemul de urmărire accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe Website-urile ASORTIE.

Date personale

Internet Protocol (IP), geolocalizare dispozitiv (la nivel de țară), istoricul vizualizării site-ului, marcaj de timp, cerere/acțiune, ID cookie

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm aceste date pe baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a din Regulamentul (UE) 2016/679) dat pentru a efectua comunicări de marketing și pentru a colecta cookie-uri de marketing

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date), furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru 

  • Furnizori de servicii integrate de marketing cu care compania are un contract în derulare: Google

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.

Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Unde sunt stocate datele

Datele colectate de terții care plasează cookie-uri vor fi stocate de aceștia în conformitate cu propriile politici, pe servere situate în UE sau Statele Unite.  

  1. Facilitarea unei navigări ușoare și plăcute pe Website-urile ASORTIE

Când accesați Website-urile ASORTIE, colectăm date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta platformele noastre online astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor, autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe site-ul nostru.


Date personale

Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune, tipul și versiunea browser-ului și a sistemului de operare

Alte informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați.

Legalitatea prelucrării

  • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f al Regulamentului UE 2016/679)

  • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6 /1/a al Regulamentului UE 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții

  • Furnizori de servicii de marketing 

  • Terți care plasează cookie-uri: Google, Zopim.com

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.

Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Unde sunt stocate datele

Datele colectate prin intermediul cookie-urile proprii vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.


Datele colectate prin intermediul terților care plasează cookie-uri, vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană sau în SUA.


Sunt datele colectate și prelucrate de către ASORTIE în condiții de siguranță?

ASORTIE acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și împotriva schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii datelor.

Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nicio transmisie de date nu este garantată 100% sigură.

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: dpo@asortie.ro.

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

Link-uri către alte site-uri web

Website-urile ASORTIE pot conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de ASORTIE.

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți site-ul nostru și să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

Prelucrarea datelor persoanelor minore

ASORTIE nu este destinat și nu colectează prin intermediul Website-urilor ASORTIE, cu bună știință informații de la minori sub 16 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea, dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

Transferuri internaționale de date cu caracter personal

ASORTIE partajeză date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”). 

Lista partenerilor internaționali cu care partajam date:

  • Terți care plasează cookie-uri: Google, zopim.com

  • Platformele online:  Facebook


Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite. Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale.

În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme: 

  • Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE 

  • Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii

  • De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente. Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. ASORTIE vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

  • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.

  • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 

  • Restricția prelucrării: În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:

  • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea, 

  • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,

  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 

  • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs. 

  • Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  

  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.

  • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;

  • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos);

  • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea


        Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

  • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;

  • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;

  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

  • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.

  • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 

  • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru orice alte informații cu privire la modul de prelucrare a datelor cu caracter personal (inclusiv pentru a vă exercita drepturile de mai sus), vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris, la adresa de email dpo@asortie.ro.

Mulțumim că ați parcurs politica noastră de confidențialitate și ne-am bucura dacă ne-ați transmite feedback-ul dvs. pentru a  putea îmbunătăți acest document!

Această versiune a fost actualizată la data de 24.08.2021