Asortie
× Blog Contact

De ce sunt pantofii un must have al sezonului de toamna

De ce sunt pantofii un must have al sezonului de toamna

Toamna este un sezon in care vremea este imprevizibila si in care frigul incepe sa isi faca simtita prezenta atunci cand te astepti mai putin. In acest sezon poti opta pentru pantofi mai simpli dar care sa fie potriviti pentru tine.

Este foarte important sa te asiguri ca pantofii tai sunt confortabili pe parcursul intregii zile si ca sunt potriviti pentru perioada in care alegi sa ii porti.

Pantofi de dama pentru zilele calde de toamna

 

Lunile octombrie si noiembrie sunt luni relative dificile in ceea ce priveste alegerea pantofilor. Foarte multe femei incearca sa poarte pantofi cat mai decupati care sa fie perfecti pentru zilele calduroase de toamna dar si pentru perioada serii, atunci cand racoarea isi face simtita prezenta.

In zilele insorite de toamna alege pantofii usori, versatili. Pantofii de tip oxford sunt perfecti pentru aceasta  perioada, ii poti purta cu incredere atat la birou cat si atunci cand iesi in oras cu prietenele.



Pantofii clasici cu toc mic sunt si ei un must have al sezonului de toamna. Nu ai cum sa dai gres cu acestia mai ales ca te vor ajuta sa iti realizezi o tinuta eleganta.

Pantofi de dama pentru zilele reci de toamna

Toamna este un sezon capricios, temperatura rece isi va face simtita prezenta in orice moment. Este necesar sa te asiguri ca ai pregatite incaltarile de toamna adecvate temperaturii de afara. Este foarte important ca incaltamintea pe care o alegi in lunile racoroase sa iti acopere glezna. La fel de important este ca acestea sa fie realizate dintr-un material rezistent si care sa faca fata cu brio conditiilor meteorologice capricioase.

 

Care sunt cei mai buni pantofi  de toamna

 

Pantofii taupe

Pantofii taupe sunt perfecti pentru tinutele office de toamna. Acestia au nuante placute, nude si se potrivesc de minune la tinutele elegante care te vor face remarcata instant. In plus, acesti pantofi sunt sic si extremi de comozi. Sunt acei pantofi de care cu siguranta te vei indragosti.

Pantofii casual cu siret

Pantofii cu siret sunt perfecti pentru  femeile moderne care nu se tem sa incerce stilul barbatesc, un stil destul de comod. Acesti pantofi merg de minune atat la tinutele office cat si la cele smart casual. Pantofii cu siret trebuie sa fie realizati din piele naturala ca efectul sa fie unul perfect.

Pantofi Oxford

Pantofii Oxford au o tenta masculina si sunt in tendinte de cativa ani. Acestia au un design interesant si sunt foarte versatili si confortabili.

Pantofii din piele metalizata

Daca iti doresti sa iesi cu usurinta in evidenta atunci pantofii din piele metalizata sunt mai mult decat ideali. Ca efectul sa fie unul perfect, designul pantofului trebuie sa fie destul de simplu. Pantofii din piele metalizata  sunt cei care te vor face sa stralucesti in aceasta toamna.

Pantofii de toamna sunt cu siguranta indispensabili in garderoba ta. Ai nevoie de o incaltaminte pe care sa te  poti baza indiferent de vremea de afara dar care sa aiba si un design frumos. 

 


Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou