Asortie
× Blog Contact

Pantofi cu toc mic

Pantofi cu toc mic

„Oricat de mic, dar sa fie putin toc” – ne spun adesea unele dintre clientele noastre. Asa ca am pregatit pentru tine zeci de modele de pantofi cu toc mic, din piele, sport sau eleganti, casual ca sa iti gasesti cel putin o pereche potrivita.

Pantofii cu toc mic sunt optiunea ideala, o alegere smart atunci cand ne dorim sa parem putin mai inalte dar sa ne si deplasam cu usurinta. Sunt deja in topul preferintelor clientelor Asortie. Elegant si comod nu mai este o utopie!

Model balerini - simpli sau accesorizati - cu varful rotund sau ascutit, mocasini lejeri, modele sport cu sau fara sireturi, pe diferite nuante sau combinatii de culori si realizati din diferite tipuri de piele: clasica sau cu model ori stantata – sunt disponibili la Asortie.

Iar tu, tot ce iti recomandam sa faci este sa te asezi confortabil si sa analizezi intreaga noastra gama. Arunca un ochi si in dressing si imagineaza-ti cum vei recrea tinute uimitoare. Doar cu o pereche de pantofi noi vei vedea ce refresh poti dai stilului personal. Comanzi si iti livram rapid. Pregateste deja tinutele. Iti garantam ca vei iesi in evidenta!