Asortie
× Blog Contact

Cizme Dama Piele

Cum alegi cele mai potrivite cizme de iarnaAlegerea cizmelor de iarna este o problema atunci cand vremea de afara se inrautateste. Rolul cel mai important al cizmelor este acela de a fi impermeabile si izolante. Calitatea este si ea primordiala daca vrei sa te bucuri de acest produs pe tot timpul sezonului rece.

Istoria pantofilor, accesoriile indispensabile din lumea modernăDacă te uiți cu atenție la aceste ghete de damă, ce vezi? Așa cum probabil ai ghicit, în spatele lor se află o parte din povestea fabuloasă a pantofilor. Tocurile acestea roșii i le datorează lui Ludovic al XIV-lea, un adevărat trendsetter al timpului său, iar forma lor, împreună șireturile și sofisticatul sistem de închidere ne duc înapoi în perioada barocă plimbându-ne până în lumea la belle epoque. Să mergem înapoi pe firul poveștii.

Ghid de mărimi pentru încălțăminte - cum alegi pantofii online și în magazineÎncălțămintea trebuie aleasă cu multă grijă, pentru că nu contează doar aspectul, forma și calitatea materialului. Ca să te simți bine într-o pereche de pantofi, este esențial să alegi și mărimea potrivită, atât ca lungime cât și ca lățime. Pare un detaliu foarte simplu, dar nu este chiar așa, pentru că, de multe ori, cumpărăm încălțămintea în grabă și abia atunci când vrem să o purtăm pentru prima dată ne dăm seama că nu este prea confortabilă.

Cu ce se curăță pielea întoarsă. Ghid complet pentru încălțăminte și accesorii impecabileÎncălțămintea și accesoriile din piele întoarsă au o eleganță aparte și nu se vor demoda niciodată. Chiar dacă sunt mai dificil de întreținut și de curățat și se pot strica dacă se udă, pantofii din piele întoarsă sunt o alegere inspirată, fiind deosebit de confortabili și versatili. Cu siguranță ai în garderobă cel puțin o pereche de pantofi din acest delicat material și poate eziți să o porți, de teamă să nu se strice dacă se va murdări.

Asortie: Colectia de Cizme de Dama 2018 - 2019Alegerea modelului potrivit pentru incaltaminte poate fi una dificila, in special atunci cand ai la dispozitie o gama complexa si diversificata de incaltaminte pentru femei. Doamnele stiu ca selectarea produsului potrivit, care sa se imbine cromatic cu accesoriul preferat, nu este chiar cea mai rapida alegere pe care o putem face. Iata de ce la Asortie, am pus la dispozitie o categorie atent selectionata cu cizme de dama, confectionate din piele naturala 100%,, avand provenienta unor branduri celebre pentru calitatea produselor acestora.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)