Asortie
× Blog Contact

Livrarea produselor si modalitati de plata

Livrarea comenzilor

Livrarea comenzii se face pe cheltuiala clientului.

Livrarea se realizează prin firmele de curierat rapid contractate de Vanzator ( FAN COURIER , SAMEDAY COURIER) sau prin Posta Romana, la adresa indicată de client în formularul de comandă.

Plata

Clienții au la dispoziție mai multe metode de plată:

  • Plata ramburs în numerar la livrare;

  • Plata prin transfer bancar;

  • Plata cu cardul: selectarea acestei opțiuni vă va redirecționa către platforma procesatorul de plăți online EuPlatesc.ro, de unde puteți efectua plata în condiții de securitate.


În cazul în care Clientul optează pentru livrarea produselor prin FAN Courier ( FAN COURIER EXPRESS SRL) Sameday Courier ( DELIVERY SOLUTIONS SRL) sau Posta Romana prețul livrării este de :

Fan Courier

  • 19,9 lei pentru livrarea prin Fan Courier numai daca, livrarea se face intr-o localitate pentru care FAN Courier nu percepe costuri pentru kilometri suplimentari . In caz contrar, clientul va suporta cheltuielile de transport pentru kilometri suplimetari conform tarifelor Fan Courier sau poate opta pentru :

-Ridicarea coletului de la cea mai apropiata agentie teritoriala a FAN Courier;

-Livrarea prin Sameday Courier;

-Livrarea prin Posta Romana –Serviciul stai Acasa Plus ( livrare la adresa indicata de client in comanda).

Sameday Courier

  • 19,9 lei pentru livrarea prin Sameday Courier;

Posta Romana


  • 15 lei pentru un produs comandat si 20 lei pentru minim doua produse comandate pentru livrarea prin Posta Romana-Serviciul Stai Acasa Plus ( livrare la adresa indicata de client in comanda).


IMPORTANT!

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT:

  • La plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți EuPlatesc.ro sau prin transfer bancar in baza facturii proforme emisa de Echipa Asortie, costul transportului este 0 lei pentru comenzile care depășesc valoarea de 250 lei.


  • La plata ramburs costul transportului este 0 lei pentru comenzile de minim 300 lei numai daca, livrarea se face intr-o localitate pentru care FAN Courier nu percepe costuri pentru kilometri suplimentari . In caz contrar, clientul va suporta cheltuielile de transport pentru kilometri suplimetari conform tarifelor Fan Courier sau poate opta pentru :

-Ridicarea coletului de la cea mai apropiata agentie teritoriala a FAN Courier;

-Livrarea prin Sameday Courier;

-Livrarea prin Posta Romana –Serviciul stai Acasa Plus ( livrare la adresa indicata de client in comanda)