Asortie
× Blog Contact

Livrarea produselor si modalitati de plata


Livrarea produselor

Livrarea comenzilor se face doar pe teritoriul Romaniei in 1-3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, prin "FAN COURIER'' sau prin “Posta Romana.

Livrare prin firma de curierat

a) Daca adresa de livrare se afla in una din localitatile unde firma de curierat are agentie teritoriala, taxa de transport este fixa , de 19,9 lei, indiferent de numarul produselor livrate si este suportata de catre client;

b) Daca adresa de livrare nu se afla in una din localitatile unde firma de curierat are agentie teritoriala, taxa de transport este suportata de catre client si acesta poate opta pentru:

- ridicarea coletului de la cea mai apropiata agentie teritoriala a firmei de curierat, costul transportului fiind fix, de 19.9 lei.

- livrarea coletului la adresa solicitata, costul transportului fiind de 19.9 lei plus cheltuieli pentru kilometrii suplimentari conform tarifelor

firmei de curierat.

Livrare prin Posta Romana

Taxa de transport este in functie de numarul de produse comandate si se suporta de catre client:

a) Pentru un singur produs comandat taxa este de 15 lei;

b) Pentru cel putin doua produse comandate taxa este de 20 lei.

Modalitati de plata

Plata se poate face:

- in numerar sau cu cardul bancar direct la curier, pentru livrari (sistem ramburs);

- online, prin card. Procesatorul nostru de plati este Euplatesc;

- prin banca (ordin de plata, internet banking) in baza facturii proforme emisa de reprezentantul nostru. Livrarea produselor se va face dupa intrarea banilor in contul nostru.

IMPORTANT !

Transportul este gratuit numai pentru comenzile care depasesc valoarea de 250 lei, astfel:

- comenzile platite online, prin card (Euplatesc) ;

- comenzile platite prin transfer bancar (ordin de plata, internet banking) in baza unei facturi proforme emise de catre echipa Asortie;

- comenzile de minim 300 lei livrate prin Posta Romana sau prin curier in localitatile in care firma de curierat are agentie teritoriala.