Asortie
× Blog Contact

Genti Piele Dama

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi incaltamintea de iarna



Sezonul rece este imprevizibil si temperaturile scad brusc trecand de la zile insorite si pana la zile in care caderea fulgilor de zapada te face sa iti doresti sa ramai mai mult timp in casa. Sarcinile pe care le ai de realizat zi de zi te vor determina sa iesi din casa si sa faci fata temperaturilor extreme asa cum poti tu mai bine.  Incaltamintea de iarna este foarte importanta atunci cand trebuie sa iesi din casa pentru a indeplini cu succes sarcinile de zi cu zi.

Pielea lăcuită - cum se întreține?



Pielea lăcuită reprezintă un trend pe care, pur și simplu, nu poți să nu-l iubești. Acest material arată spectaculos, este, întotdeauna, la modă și adaugă rafinament oricărei ținute. În ultima vreme, încălțămintea și accesoriile din piele lăcuită au devenit tot mai populare, în ciuda atitudinii effortless pe care o emană. Spunem asta deoarece piesele din lac nu sunt tocmai simplu de purtat și întreținut.



10 LUCRURI ESENȚIALE DESPRE GENȚILE FEMEILOR



Geanta unei femei reprezintă pentru bărbați o enigmă universală, la fel ca și întrebarea: “Există viață și după moarte?” Majoritatea bărbaților care ne văd chinuindu-ne cu genți mari și grele se întreabă “Dar oare ce conține geanta unei femei de e așa de grea?” Ei bine, vom încerca să “elucidăm” acest mister în rândurile următoare.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)