Asortie
× Blog Contact

Incaltaminte Piele

Completează-ți garderoba cu cele mai potrivite încălțăriFemeile sunt înnebunite după încălțăminte.  Doamnele și domnișoarele adoră să poarte încălțări frumoase și confortabile. O pereche de încălțări corect alese pot pune în valoare ținuta. Încălțămintea are rolul de a spune multe despre noi. Pantofii ne pot garanta succesul în carieră.

Pășește în primăvară cu încălțămintea idealăPrimăvara și-a intrat în drepturi și ne aduce mai aproape de vara călduroasă. Schimbăm hainele de iarnă din dressing și ne etalăm hainele de sezon. Nu doar vestimentația este ideală, ci și încălțămintea pe care o purtăm. Este ideală în sezonul cald pentru că ne lasă pielea să respire. O pereche de saboti de dama eleganți nu pot trece neobservați.    

Cum să avem grijă de sănătatea picioarelorDurerile și problemele picioarelor ne pot da bătăi de cap. Sunt atât de neplăcute încât ne putem confrunta cu o stare permanentă de disconfort. Pentru a avea picioare frumoase și sănătoase trebuie să respectăm câteva reguli de aur. Cea mai importantă regulă este alegerea potrivită a încălțămintei din piele naturala. Materialul cel mai rezistent, cu un mare rol protector, asupra picioarelor noastre, este pielea naturală.

CE INCALTAMINTE DAMA PORTI LA ROCHIILE DE SEARA?Nu porti o rochie eleganta in fiecare zi, iar asta transforma alegerea acestui obiect vestimentar intr-una greoaie. Ce este si mai dificil insa, este alegerea perechii potrivite de incaltaminte dama, care sa puna in valoare o rochie cu detalii fine, speciala pentru evenimentele de seara.

8 MOTIVE PENTRU CARE AR TREBUI SĂ CUMPĂRAȚI ÎNCĂLȚĂMINTE DIN PIELE NATURALĂ1. Pielea naturală rezistă mai mult timp Principalul beneficiu este că acest material este mult mai rezistent decât oricare altul folosit la confecționarea pantofilor. Dacă știți să aveți grijă corespunzător de o pereche de pantofi din piele, atunci puteți să vă bucurați de aceștia timp de foarte mulți ani, chiar și un deceniu! :)

METAFORE ȘI CULORITendințele anului 2016 în materie de nuanțe rezultă dacă asociezi metaforele și culorile – orhidee ametist, portocaliu cadmiu și multe altele pe care le vom descoperi împreună.

Afişare 1 - 6 din 9 (2 pagini)