Asortie
× Blog Contact

Jeans - articolul versatil pe care trebuie să-l porți iarna aceasta

Jeans - articolul versatil pe care trebuie să-l porți iarna aceasta

Jeans - articolul versatil pe care trebuie să-l porți iarna aceasta

Blugii sunt, fără îndoială, cel mai versatil și mai durabil articol din orice garderobă. Ei vin în nenumărate nuanțe, forme, mărimi și stiluri diferite. Și, deși este ușor să asortezi denimul tău preferat cu un tricou grafic pentru un look casual, a-ți da seama cum să îmbraci blugii pentru a-i face perfecți pentru orice ocazie necesită puțin mai multă creativitate.

 

Din fericire, există atât de mulți cunoscători de street style, bloggeri de modă și influenceri care au descifrat codul pentru noi. Atunci când, ocazional, avem lipsă de imaginație vestimentară, ne putem lăsa inspirate de outfit-urile lor cool și clasice, fără efort. Iată 3 moduri de a purta jeanșii iarna aceasta!

 

1.      Eleganță și simplitate

Un fapt e clar: în ultimii ani, blugii cu talie înaltă au luat cu asalt rafturile magazinelor de fashion. Avantajează cam orice tip de siluetă, sunt foarte versatili și au un efect garantat. Sugestia noastră: jeans evazați, purtați cu o maletă simplă, un sacou și pantofi stiletto. Încearcă perechea de pantofi Kordel - clasici și cu vârf ascuțit.

 

 

2.      Smart casual

O ținută perfecta pentru birou sau o ieșire în oraș: cămașă, pulover și jeans decupați la genunchi, pentru un twist foarte cool. Totul completat cu un palton de lână și o pereche de botine cu toc gros și vârf ascuțit. Recomandarea noastră: ghetele Epica, aflate chiar la promoție!

 

 

3.    Alb & negru

Îndrăznește să porți o ținută dicromatică – alb și negru. Poți opta pentru o pereche de jeans din denim alb, alături de un pulover alb și ghete negre. Recomandarea noastră – ghetele cu toc subțire Riva Mancina – garantate să-ți facă apariția remarcabilă!

 

 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou