Asortie
× Blog Contact

Ghete Barbati 2018 - Recomandarile Sezonului Toamna-Iarna

Ghete Barbati 2018 - Recomandarile Sezonului Toamna-Iarna

        Odata ce toamna a devenit din ce in ce mai capriocioasa, trebuie sa fii pregatit pentru orice. Intodeauna a insemnat o alegere grea achizitionarea unei noi perechi de ghete pentru barbati. Ce pereche de incaltari se poarta, care sunt rezistente si cel mai important, ce se potriveste cel mai bine la o tinuta office, casual sau mai lejera. Ghetele pentru barbati, asortate la tinuta potrivita, pot aduce un plus de valoare look-ului tau. Pentru a va scurta timpul petrecut in fata rafturilor si navigand pe diferite site-uri, va recomandam cateva variante.


Ghete din Piele Naturala, pentru Barbati






        Ghetele confectionate din piele naturala sunt printre cele mai rezistente. Intretinute cu atentie, nu doar ca arata foarte bine, dar te bucuri de un confort ridicat si spre deosebire de incaltamintea din imitatie de piele, nu se vor deforma din cauza purtatului.


        Stim ca domnii nu au o placere prea mare sa cutreiere cat mai multe magazine prin mall, de aceea un alt avantaj la ghetele pentru barbati din piele naturala este reprezentat de durabilitate.

Sunt o invistitie foarte buna pe termen lung si intretinute corespunzator, pot fi purtate cativa ani buni.

        

Ghete din piele intoarsa, pentru barbatii ce prefera stilul casual


      


            Ghetele pentru barbati din piele intoarsa sunt cu adevarat speciale datorita materialului. Sunt calduroase, confortabile, placute la atingere si arata minunat. Acest tip de ghete pot oferi un plus valoare aspectului tau deoarece sunt intotdeauna elegante si se potrivesc cu multe tinute, deci nu poti da niciodata gres cu aceasta alegere.

     

Ghete imblanite, pentru barbatii carora le place confortul & calitatea



        Alegerea perechii de incaltaminte pentru sezonul friguros iti poate influenta iarna. Exista cateva criterii de care ar trebui sa tina cont atunci cand barbatii aleg ghete imblanite de iarna. Trebuie sa fie comode, calduroase, blanita din interior nu trebuie sa fie sintetica, cu branturi moi si calduroase. La toate acestea se adauga o cusatura dubla, rezistenta, realizata cu simt de raspundere.


        Aceste caracteristici se regasesc la toata gama de incaltaminte atat pentru barbati cat si pentru femei pe asortie.ro. Site-ul care iti garanteaza calitatea produselor vandute.


Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou