Asortie
× Blog Contact

Ce cadouri oferim bărbaților din viața noastră

Ce cadouri oferim bărbaților din viața noastră

Dacă pentru bărbați este o sarcină mai ușoară achiziția de cadouri pentru femei, când trebuie să cumpărăm noi un cadou, se pare că intrăm în panică. Trebuie să cunoaștem foarte bine persoana căreia îi este destinat cadoul pentru a nu face vreo greșeală.  Important este să știm care îi sunt pasiunile, care este stilul lor și care îi sunt preferințele pe care le au. Dacă pentru noi un buchet de flori, o cutie de bomboane, un ursuleț de pluș sunt daruri cu care ei reușesc să ne surprindă, pentru ei astfel de daruri sunt copilaroase.  Trebuie să ne facem o mică lista cu darurile care le putem oferi unui bărbat și care să le fie pe plac. Iată câteva idei de cadouri pentru bărbați. 

Parfumul 

Putem opta să oferim un parfum unui bărbat ale cărui gusturi în materie de parfumuri le cunoaștem foarte bine. Putem să cumpărăm un parfum sau un set cadou de parfum plus un alt produs din aceeași categorie. Opțiunile sunt infinite și totul tine de bugetul de care dispunem. 

Ceasuri

Este unul dintre cadourile potrivite pentru bărbatul apropiat nouă. Ceasul este un accesoriu de care bărbații dispun și pentru care optează adesea . Un ceas este un dar sugestiv, privind importanța timpului. Acest cadou este un dar de care persoana care urmează să-l primească se va bucura vreme îndelungată. 

Geanti de piele barbati

Tot mai mulți bărbați au început să poarte genți. Aceste accesorii sunt foarte utile pentru că depășesc limitele oferite de un portofel și permit depozitarea unor documente și obiecte foarte importante. Să oferim genti piele barbati este o alegere potrivită care va fi apreciată. O geantă de piele va fi folosită la locul de muncă, dar și pentru momentele în care ieșim în oraș și avem nevoie de laptop sau de alte obiecte personale. O geantă pentru bărbați din piele naturală va reuși să surprindă chiar și cele mai exigente așteptări. 

Un aparat de cafea

Dacă trebuie să faceți un cadou pentru tatăl său soțul vostru ori pentru șeful de la locul de muncă, un esspresor poate fi genul de cadou foarte apreciat. Acest dar are o utilitate mare, fiind util chiar și pentru cei din jur. 

Gadget-uri

Dacă ai în preajmă un sărbătorit pasionat de tehnologie, atunci trebuie să-ți orientezi atenția spre un astfel de cadou. O brățară tip smart fitness este un cadou potrivit pentru bărbați preocupați de aspectul lor și pasionați de sport. Dacă ai pe cineva căruia îi plac jocurile pe tv, poți alege un cd cu jocurile preferate.  Pentru soțul tău, iubitul tău poți alege un dar mai pretențios cum ar fi un laptop. 


Ce cadouri obișnuiți să oferiți bărbaților din viața voastră?

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou