Asortie
× Blog Contact

Branduri de top, intr-un singur loc: incaltaminte din piele naturala

Branduri de top, intr-un singur loc: incaltaminte din piele naturala

Prego


GHETE DAMA PREGO 1802 MARO

Cu o notorietate recunoscuta pentru incaltamintea de calitate, confectionata din piele naturala rezistenta, Prego este unul dintre brandurile recunoscute pentru calitatea produselor confectionate.

Deoarece ne dorim sa punem in valoare branduri care respecta calitatea produselor sale, noi, cei de la Asortie iti punem la dispozitie o gama larga de incaltaminte marca Prego.

Colectia include incaltaminte de dama din piele naturala pentru toate sezoanele. Inarmeaza-te cu rabdare si arunca un ochi peste gama Prego  pusa la dispozitia ta.


Rieker



PANTOFI SPORT DAMA RIEKER ALTE CULORIP

Concept elvetian, Rieker este profilat pe productia de incaltaminte din piele inca din 1874, iar din 1998, Romania se poate bucura de productia celor de la Rieker, in cadru fabricilor sale de la Lugoj si Faget.

Gasesti in colectia brandurilor de la Asortie incaltaminte Rieker pentru toate tipurile de evenimente sau stiluri vestimentare. Descopera colectia Rieker si reinterpreteaza-ti stilul vestimentar cu colectia in stil elvetian.


Pikolinos


SANDALE DAMA PIKOLINOS OCEAN


Colectia Pikolinos a luat nastere din 1984 din dorinta de a reda unicitate pantofilor. Cu promisiunea de a crea pantofi de calitate si cu un confort sporit, Pikolinos a continuat in acest spirit pana in zilele noastre.

Descopera si tu alegerile noastre in materie de incaltaminte Pikolinos. Ti-am pregatit o colectie pentru toate stilurile.


Clarette


PANTOFI DAMA CLARETTE NEGRI


Brand romanesc, Clarette pune la dispozitia ta o colectie unica de incaltaminte din piele naturala la preturi accesibile. Cu o gama diversificata de produse ce se poate plia pe stilul tau sau se poate adapta oricarei ocazii speciale, Clarette ofera pantofi din piele naturala, sandale, ghete sau cizme cu toc inalt sau talpa joasa.

Afla mai multe despre stilul romanesc Clarette, descopera gama selectata pentru tine, de catre Asortie.


Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou