Asortie
× Blog Contact

PANTOFII – UN FASHION STATEMENT PENTRU TOATE FEMEILE!

PANTOFII – UN FASHION STATEMENT PENTRU TOATE FEMEILE!

Cu mult inainte de aparitia celebrelor design-uri de pantofi dama care au schimbat lumea modei, partea feminina a populatiei le-a intuit puterea. De la Cenusareasa la Carrie din Sex and The City, femeile au avut mereu o pasiune deosebita pentru pantofi. Si pe buna dreptate!

In lumea de astazi a modei, pantofii trebuie sa fie mai versatili ca niciodata. In cazul in care nu sta acasa toata ziua, e putin probabil ca o femeie sa poarte zilnic un singur tip de incaltaminte. Sau sa se multumeasca doar cu una singura. Pantofii sunt ca si banii: niciodata nu poti sa spui ca ai destui! Cu toate ca niciunii dintre ei nu aduc fericirea, o doza de exaltare cu siguranta le-o vor conferi posesoarei.

Asa ca designerii au raspuns cu o oferta variata de pantofi dama pentru orice ocazie, destinata chiar si celor mai pretentiosi consumatori. De la segmentul femeii business pana la cele in cautare de pantofi –opere-de-arta care sa le intregeasca tinuta – toate isi gasesc raspuns intr-un brand sau altul.

Pantofii sunt piesa definitorie a stilului unei femei. Sunt declaratia lor de autenticitate si adauga plus-valoare tinutei. Pe langa aspectul legat de comoditate – te poate face sa plutesti pe un norisor sau iti poate da mari batai de cap – pantoful modern este o combinatie dintre personalitatea femeii si o forma de autoexprimare. In plus, s-a demonstrat stiintific faptul ca orice tinuta noua iti creeaza o stare de buna dispozitie

Da, stilul feminin este definit de vestimentatie. Insa ce-ar fi, pentru noi femeile, hainele fara pantofi?

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou