Asortie
× Blog Contact

CE INCALTAMINTE DAMA PORTI LA ROCHIILE DE SEARA?

CE INCALTAMINTE DAMA PORTI LA ROCHIILE DE SEARA?

Nu porti o rochie eleganta in fiecare zi, iar asta transforma alegerea acestui obiect vestimentar intr-una greoaie. Ce este si mai dificil insa, este alegerea perechii potrivite de incaltaminte dama, care sa puna in valoare o rochie cu detalii fine, speciala pentru evenimentele de seara.

Daca ai ales deja o rochie superba pentru urmatorul eveniment, dar nu esti sigura pe ce tip de incaltaminte te poti baza pentru a arata impecabil, iata ce trebuie sa stii.

Nu face rabat de la calitate

Astfel de evenimente sunt rare, asa ca iti poti permite sa investesti intr-o pereche de incaltaminte dama piele, pentru a fi sigura ca scenariul nu va fi cel in care ramai fara bretelute la sandale sau fara un toc. Mai mult de atat, datorita proprietatilor acestui material, o pereche de incaltaminte piele dama va fi mereu mai comoda si iti va permite sa stai in picioare oricat e nevoie.

Intotdeauna toc inalt

Ce rochie de seara poate fi pusa in valoare de o pereche de sandale cu talpa joasa sau de niste balerini? Raspunsul este, fara a sta prea mult pe ganduri, niciuna! Sandalele sau pantofii cu toc vor fi mereu incaltamintea care iti va pune in valoare silueta si feminitatea. Alege deci o pereche de incaltaminte cu toc, dar tine cont de grosimea acestuia, care nu poate sa depaseasca anumite limite.

Mereu sandale 

Da, rochiile de seara fac intotdeauna echipa buna cu sandalele. Este incaltamintea care imbraca cel mai frumos si elegant piciorul unei femei si daca nu rochiile de seara au cel mai mult nevoie de o astfel de asociere, atunci ce obiect vestimentar oare? Mergi pe modele simple, sau cu detalii nu foarte incarcate si culori metalizate sau culori care sa mearga perfect cu nuanta/nuantele rochiei alese. Daca totusi, vreai neaparat sa porti la urmatorul eveniment niste pantofi, alege totusi pantofii cu botul deschis.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou