Asortie
× Blog Contact

Cum sa asortezi ghetele de dama cu restul tinutei iarna aceasta

Cum sa asortezi ghetele de dama cu restul tinutei iarna aceasta

Cand spui ghete de dama cel mai adesea te gandesti ca afara este frig, ploua sau este zapada si ai nevoie sa o pereche de incaltari calduroase.

 

Stilul conteaza si in sezonul rece si poti fi feminina, cool, eleganta sau sport - cum vrei tu - si sa iti pui in evidenta personalitatea si stilul indiferent de vreme.

 

Poti purta botine, ghete scurte sau inalte, cizme, o gama variata de incaltaminte pentru iarna este disponibila pe Asortie.

 

Cum sa porti ghetele de dama?

 

Exista atat de multe modele de ghete si fiecare poate fi purtat in outfit-uri diferite. Sfatul nostru este sa iti achizitionezi cateva perechi pe care sa le adaptezi la diferite tinute din garderoba ta.

 

O gheata de dama cu tocul mai inalt este cea mai buna optiune pentru o persoana migniona.

O gheata de dama joasa merge de minune cu jeansi si in tinute monocromatice.

 

Cel mai adesea, in sezonu rece, tindem sa asortam ghetele cu pantaloni.

 

Cum purtam ghetele de dama la pantaloni?

 

Mixarea pantalonului cu gheata poate da putina bataie de cap la lungimi: lungimea/inaltimea ghetei versus lungimea pantalonului.

Atunci cand jeansii sau pantalonii incep sa se „infunde” in gheata aspectul poate parea dezordonat. Sa pastrezi liniile ghetelor si a ale pantalonilor clare, bine definite iti va complimenta tinuta.

 

Indoind pantalonii deasupra ghetelor le vei evidentia in mod placut pe acestea din urma pastrandu-le lungimea si fara a fi nevoie sa scurtezi pantalonii.

 

Daca optezi pentru ghete de dama care sa iti acopere glezna le poti accesoriza cu sosete la vedere si pot face din aceasta un punct de atractie pentru tinuta pe care o porti.

 

Ce este bine sa avem in vedere in sezonul rece?

 

Sa fii cool, feminina dar si confortabila intr-o pereche de ghete de dama fabricate dintr-un material placut, calduroase, impermeabile!

 

Pantaloni lungi, un tricou sau o camasa si un sacou de piele sau de stofa, un pulover gros, de calitate, si o pereche de leggings se pot asorta cu o pereche de ghete astfel incat sa ai un look chic dar si sa te simti confortabila in sezonul rece.

 

Iata cateva optiuni:

 

Daca preferi un look feminin, delicat si rafinat si in sezonul rece, poti asorta ghetelor rochii sau fustele preferate.

 

Daca esti adepta unui stil de viata activ, ghetele pot fi asortate la jeansi, pulovere supradimenionate sau hanorac.

 

Vrei sa iesi intr-o seara de iarna? Poti crea un look lejer, calduros, asortand ghetelor un blazer din piele si jeansi si adaugand accesorizarea potrivita. 

 

In zilele in care nu ai chef sa gasesti piese care se potrivesc coloristic, mergi pe aceeasi culore din cap pana in picioare. Cu negru nu dai niciodata gres.

A arata putina glezna este cheia pentru a-ti face ghetele sa iasa in evidenta. Un pic de piele atrage privirea si „sparge” monotonia, astfel incat tinuta ta all black sa nu para intunecata.

 

Vrei un look sexy? O pereche de leggins din piele asortata cu o pereche de ghete iti vor pune in evidenta picioarele.

 

Stii ceva? Si vedetele au purtat ghete pe red carpet asa ca da frau liber imaginatiei si incorporeaza ghetele la tinute care sa te flateze.

 

Daca esti adepta stilului office si crezi ca ghetele nu au ce cauta in aceasta combinatie, le poti asocia unui set format din sacou si pantaloni la care sa adaugi un tricou sau o maleta monocroma din casmir. Vei pastra stilul clasic dar ii vei adauga un aer chic. In plus, picioarele tale vor fi la caldura.

 

Un street look poate fi construit cu succes dintr-o combinatie de fusta matasoasa, pulover oversize si o pereche de ghete de dama cu talpa groasa.

 

Speram ca ti-am dat suficiente optiuni prin care sa iti creezi tinute chic si calduroase iarna aceasta.

 

 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou