Asortie
× Blog Contact

Invata sa porti pantofii sport potriviti cu fiecare ocazie

Invata sa porti pantofii sport potriviti cu fiecare ocazie

La ce se uita toata lumea, prima data, atunci cand porti o tinuta casual? La incaltaminte. Look-ul perfect, intotdeauna, este completat de incaltaminte.

Probabil ai deja magazinul tau preferat online de unde iti faci cumparaturile de incaltaminte sport, insa asortie.ro este unul din specialistii in domeniu. Cu o vasta experienta pe piata, comercializam incaltaminte sport de cea mai buna calitate.

Invata sa porti adidasi in fiecare zi pentru a avea o tinuta de invitat. Iata cum sa ii ascortezi corect:

Pe piata exista foarte multe sortimente de pantofir sport. Insa acestia trebuie sa mearga mana in mana cu stilul pe care doresti sa il reflecti, atat in ceea ce priveste culoarea cat si forma pantofului.

Desi exista modele functionale care servesc pentru a arata bine cu anumite tipuri de haine, atunci cand cumperi o pereche de pantofi sport trebuie sa te gandesti bine la nevoile zilnnice si la hainele pe care le ai in garderoba.

Pantofii sport

 

In ceea ce priveste functionalitatea si siguranta, iti recomandam o talpa cu o aderenta mai mare in locul unei talpi netede, care previne alunecarea. Intotdeauna, confortul, siguranta si usurinta sunt un plus pentru orice tip de incaltaminte.

Este foarte important de mentionat ca nu toti papucii sport se muleaza pe imperfectiunile unui picior. De aceea, trebuie analizat cu atentie materialul de fabricatie, fara a neglija problema stilului.

Pantofii de alergat

 

Acest tip de incaltaminte este unul dintre cele mai populare in randul tinerilor si nu numai. Designul si confortul sunt unul dintre beneficiile pe care le ofera.

Aici, gama de culori ar trebui luata ca punct important de selectie. Spre deosebire de pantofii sport, pantofii folositi pentru alergat in parc, in sala de sport sau  chiar pe teren accidentat, trebuie sa fie functionali.


Pantofi sport de antrenament sau de interior




Pentru fiecare sport exista un pantof special, insa exista unele modele care pot acoperi cate putin din fiecare. Vrei un pantof sport multifunctional? Acestia sunt potriviti!

Pantofii sport de antrenament sunt, in general, foarte rezistenti la conditii meteorologice dure. La randul lor, ofera flexibilitatea necesara de a nu-ti obosi piciorul.

Acesti pantofi sunt ideali pentru practicarea oricarui sport sau mersul intens de zi cu zi la munca, pentru ca sunt fabricate din piele si materiale textile de cea mai buna calitate.

Modelele de pantofi sport de pe asortie.ro sunt diverse, atat pentru femei cat si pentru barbate si pot fi completati la orice tinuta casual. Pentru un stil fresh, exista pantofi sport care te fac sa arati grozav.

Cum sa iti comanzi pantofii sport potriviti:

-            Alege culoarea potrivita;

-            Analizeaza-ti stilul vestimentar;

-             Ia in considerare conditiile meteo din anotimpul in care ii vei purta;

-             Verifica rigiditatea, modelul si materialele din care este confectionat;

Adidasii si pantofii sport pot fi purtati cu usurinta atat ziua cat si noaptea, atat la cumparaturi cat si la birou.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou