Asortie
× Blog Contact

GHETE DAMA - VEDETELE TINUTELOR DE FESTIVAL

GHETE DAMA - VEDETELE TINUTELOR DE FESTIVAL

Febra festivalurilor de muzica renumite a cuprins de ceva vreme intreaga tara, iar astfel de evenimente nu pot sa vina la pachet fara anumite preocupari legate de look, mai ales in cazul doamnelor si domnisoarelor.

Asadar, ce tinute incropim cand ne pregatim de participarea la un nou festival? De la topuri, accesorii si pana la incaltaminte, lucrurile trebuie stabilite in cunostinta de cauza si bineinteles adaptate stilului personal. De ce in cunostinta de cauza? Pentru ca se desfasoara in aer liber, adesea, a verifica putin conditiile meteo inainte de un astfel de eveniment este o idee foarte inspirata.

Surprize neplacute in ceea ce priveste vremea au fost in multe dintre cazuri, insa acest lucru nu trebuie sa ne influenteze prea mult bucuria participarii la un festival. In materie de incaltaminte pentru femei un lucru este cert. Pentru a arata cat mai bine, dar a fi si adaptate posibilelor conditii meteo, foarte multe dintre tinute pot functiona perfect impreuna cu o pereche de ghete dama piele.

Asadar, iti propunem 3 modele de ghete piele dama potrivite pentru tinutele lejere, dar foarte atent alese pentru festivalurile de muzica

Ghete dama cu imprimeu

Combinata cu o bluza alba cu umerii goi, o pereche de blugi scurti de culoare deschisa, un ceas retro si o pereche de ochelari in trend, aceasta pereche de ghete dama piele naturala vor fi cu siguranta piesa de rezistenta din tinuta ta.


Ghete dama piele Prego

Ghete dama silver

O tinuta aproape all-black are nevoie de cateva elemente de care sa atraga atentia. O pereche de ghete din piele de culoare silver si un choker colorat ar putea fi in acest caz piesele statement de care are nevoie outfitul tau.


Ghete dama piele Victoria Scarlet


    Ghete dama negre

Aparent simpla, o pereche de ghete dama negre pot fi cea mai buna alegere pentru o tinuta formata din o bluza colorata cu umerii goi, o fusta denim si o palarie neagra, supradimensionata. 

Ghete dama piele Caspian

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou