Asortie
× Blog Contact

Sfaturi pentru a alege sandalele potrivite pentru concediul la mare

Sfaturi pentru a alege sandalele potrivite pentru concediul la mare

Vara este in toi, astfel că sezonul sandalelor este în plină ascensiune! De ce? Pentru că este una dintre cele mai confortabile opțiuni de încălțăminte pe care ți le poți imagina. În plus, este un articol vestimentar în permanență la modă.

Totuși, atunci când ești în căutarea perechii de sandale perfecte, asigură-te că ai consultat un ghid util pentru a selecta cea mai bună pereche.  De asemenea, ghidul de mai jos te poate ajuta să eviți să rămâi blocată la un singur model pentru fiecare ținută – sandalele sunt foarte versatile, însă totuși este important să știi cu ce să le porți.

Iată câteva sfaturi la ce sandale să porți vara aceasta pentru a fi nu doar confortabilă, dar și în trend cu moda!


Ținuta pentru plajă



Atunci când te pregătești de concediu, este important să ai în bagaj și o pereche de sandale confortabile, care să poată fi încălțate și descălțate cu ușurință. Obiectivul principal al sandalelor pentru concediu, ce se folosesc de la cazare până pe plajă sau pentru plimbările de seară pe faleză este de a păstra picioarele protejate de nisipul și trotuarul fierbinte sau alte resturi. Trucul este să alegi o pereche de sandale suficient de confortabile, dar în același timp suficient de rezistente la uzură.

Asocierea sandalelor cu o rochie 



Una dintre cele mai potrivite ținute de vară este să porți o pereche de sandale comode cu o rochie tricot sau de voal. Dacă urmează un concediu cu mult mers pe jos, promenade lungi, este neapărată nevoie de o pereche de sandale damă din piele, care să reziste fără griji!

Bineînțeles, nelipsita rochie neagră din garderoba oricărei femei este potrivită pentru plimbările de seară de pe faleză. Pentru un plus de feminitate, dacă urmează o seară într-un local sau o terasă, sandalele cu toc vor completa perfect ținuta aleasă.


Sandale cu jeans


Blugii sunt uimitor de versatili și pot fi purtați în aproape orice locație, în orice sezon. Iar pe timpul verii, chiar și în concediu, devin deosebit de utili. Pentru o ținută mai elegantă, sandalele cu toc completează garderoba perfect. Pentru ținută lejeră, sport, găsești divrse modele de sandale sport.

Indiferent de ce alegi să porți, sandalele trebuie să fie comode și să nu genereze vezicule sau răni. Nu cumpăra niciodata sandale care nu au cusătura perfectă, care par că pot provoca răni sau dureri de picioare. Talpa și catarama oricărui tip de sandale este foarte importantă pentru confort si siguranță.

De asemenea, asigură-te că alegi o mărime potrivită și nu porți niciodată o mărime mai mică sau mai mare sau tocuri prea înalte atunci când nu este cazul, în afară de ocazii.

În sfârșit, înainte de a achiziționa o pereche de sandale în această vară, ai în vedere unde le vei purta și pentru cât timp. Cele mai bune sandale trebuie să susțină picioarele, să le asigure un confort sporit și să se potrivească stilului tău vestimentar.

Intră pe asortie.ro și comandă-ți perechea preferată din cea mai nouă colecție de sandale damă piele!


Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou