Asortie
× Blog Contact

Criterii de selectie pentru cele mai calitative ghete de dama

Criterii de selectie pentru cele mai calitative ghete de dama

Ghetele de dama reprezinta cea mai buna incaltaminte care este specifica sezonului rece. Acestea ofera confort si sunt calduroase chiar si la temperaturi scazute. Vor rezista in stare perfecta de-a lungul timpului.

Ca sa poti alege niste ghete perfecte pentru nevoile tale trebuie sa faci o evaluare rapida. Cu cat vei fi mai atenta la anumite criterii de selectie cu atat alegerea facuta va fi una mai perfecta pentru tine si pentru nevoile tale.

Cum alegi ghetele perfecte pentru nevoile tale

Alege modele realizate din piele naturala

Calitatea incaltaminetei pe care o achizitionezi este foarte importanta. Ghetele care sunt realizate din materiale sintetice nu sunt atat de rezistente precum cele din piele naturala.

O pereche de ghete din piele naturala se va mentine intr-o stare perfecta o perioada cat mai mare de timp si nu iti va provoca alergii. Materialele sintetice iti pot provoca afectiuni ale pielii si vor ajunge sa lase apa sa patrunda in interior si cel mai bine ar fi sa le eviti pe cat de mult posibil.

Alege de fiecare data ghete imblanite

Pe timpul iernii este necesar sa alegi ghete imblanite astfel incat sa te bucuri de confort. Aceste tipuri de ghete iti vor incalzi picioarele si iti vor oferi confort in sezonul rece. Vei avea parte de cele mai bune rezultate si indiferent de temperatura de afara te vei simti in deplina siguranta.

Nu cumpara modele mulate pe picior

Pe timpul iernii vei fi nevoita sa porti sosete mai groase si este recomandat sa eviti pe cat de mult posibil ghetele de dama care se muleaza perfect pe picior. Cel mai bine este ca, in sezonul rece sa optezi pentru incaltaminte cu un numar sau cu o jumatate de numar mai mare.

In cazul in care la sandale porti marimea 37 atunci la ghete va trebui sa alegi 37,5 sau 38. In acest mod vei avea siguranta ca te vei simti confortabil si ca vei putea purta mereu dresuri sau sosete groase.

Cumpara de fiecare data modele fara toc inalt

Incaltamintea cu  toc este greu de purtat pe timpul iernii. Din acest motiv, este recomandat sa alegi ghete de dama fara toc. Cel mai bine este sa optezi pentru o pereche de incaltaminte cu talpa solida, antiderapanta.

Atunci cand te prezinti la un eveniment sau cand iesi la o intalnire romantica poti alege o pereche de botine care sunt in trend.

Ghetele trebuie sa aiba o flexibilitate buna

Incaltamintea trebuie sa fie rezistenta dar si confortabila sau flexibila. Materialul din care aceasta va fi realizata trebuie sa fie rezistent dar si placut la atingere.  Brantul ghetelor de dama trebuie sa fie ferm si rezistent dar trebuie sa aiba parte de un invelis care sa ii imbunatateasca confortul la mers.

Asortie iti pune la dispozitie ghetele de dama de care ai nevoie pentru a te simti in deplina siguranta. Investeste in cele mai bune ghete de dama si te vei bucura de ele o perioada cat mai mare de timp.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou