Asortie
× Blog Contact

Sacoul - alegerea potrivită pentru sezonul primăvară-vară.

Sacoul - alegerea potrivită pentru sezonul primăvară-vară.

Sacoul - alegerea potrivită pentru sezonul primăvară-vară.

 

Vara vine, bine-mi pare!

Zilele cu soare au început să se arate, dar serile pot fi răcoroase o perioadă. Așa că cel mai bine e să ai pregătit și un sacoul pe care să îl pui pe tine. Dacă unele tendințe trec după un sezon, altele, în schimb, urmează să fie păstrate o perioadă bună.

 

Sacoul este un articol important și de nelipsit din orice garderobă. Atât pentru femei cât și pentru bărbați, sacoul oferă o notă de stil și elegantă oricărei ținute.

 

Îți propunem 3 ținute pentru diverse ocazii cu același sacou. Și îți prezentăm cum să-l asortezi cu încălțămintea preferată de la Asortie.

 

Pentru o ținută de birou, poți alege o pereche de pantofi cu toc, care să se asorteze cu sacoul tău. Vara aceasta se poarta cât mai colorat, așa că îndrăznește. Roz, mov sau verde, alegerea este pe stilul tău!

 

Dacă vrei să adopți o ținută casual, sacoul preferat și balerinii sunt cea mai bună decizie. O alegere potrivită unei ieșiri în oraș sau la cumpărături alături de o prietenă dragă.

 

Cum sună o ieșire în parc într-o seară răcoroasă de mai? Totul este verde în jur, sacoul îl pui pe umeri, iar în picioare porți adidașii colorați.

 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou