Asortie
× Blog Contact

Ce papuci poarta doamnele toamna 2022

Ce papuci poarta doamnele toamna 2022

A sosit toamna. Ca in fiecare an, este timpul sa reimprospatezi colectia de pantofi si papuci preferati dar adaptati sezonului. Ce stim este ca principala caracteristica a tendintelor de pantofi din toamna 2022 este confortul.

Pantofii de orice tip si culoare ar trebuie sa fie confortabili. In tendintele 2022, fiecare dintre nou va gasi modelul care i se potriveste cel mai bine.

Mocasinii

Pantofii folositi in mod obisnuit de barbati, gasiti in garderoba femeilor contemporare, nu surprind pe nimeni. Anul acesta, designerii ne sugereaza purtarea mocasinilor ce continua sa fie in tendinte in aceasta toamna. Mocasinii sunt o alegere ideala pentru cele care iubesc minimalismul. In plus, sunt foarte comozi, frumosi si practici de purtat pentru rutina zilnica.

In toate magazinele marca asortie dar si online, gasiti o varietate de mocasini, pentru toate gusturile, formele si bugetele.

Papucii cu platforma

Modelele cu talpa usor ridicata sunt ideale in aceasta toamna. Platformele sunt usor de combinat cu stilul casual. Gasiti o varietate de tipuri si culori de papuci cu platforma, care iti vor permite sa alegi ce pantof e mai bun pentru tine, fara nicio restrictie. Asortie va prezinta cele mai frumoase modele de papuci de toamna cu platforma si talpa inalta!

Papuci cu varful patrat

Papucii cu varful patrat sunt, din nou, in topul preferintelor clientelor noastre. Aceste modele pot fi gasite atat in colectiile de pantofi cat si in papucii casual. Acesti papuci sunt cea mai buna alegere pentru cele carora nu le plac accesoriile si prefera un stil vestimentar simplu.

Botinele

Botinele sunt intotdeauna preferatele tuturor femeilor, indiferent de tendinte. De ce? Pur si simplu pentru ca sunt frumoase, confortabile si usor de combinate cu haine de orice stil. Botinele sunt potrivite celor carora le place sa poarte tocuri sau putina platforma. Gasiti pe site-ul asortie.ro si in magazinele noastre din Ploiesti o varietate de botine de toamna, o noua colectie cu modele pentru toate gusturile!

Adidasii

Intotdeauna la indemana si intotdeauna extrem de cautati, indiferent de sezon. Datorita confortului si caracterului practic, adidasii sunt alegerea perfecta pentru stilul de zi cu zi.

In sfarsit, moda de toamna ofera modele de pantofi, botine si adidasi pentru toate gusturile si buzunarele, cu preferinte diferite. Combina papucii alesi cu sacouri de toamna si genti la moda, creand look-uri inedite oriunde mergi!

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou