Asortie
× Blog Contact

Cum alegem sandalele pentru această vară

Cum alegem sandalele pentru această vară

Ce sandale purtăm vară aceasta


Cea mai inspirată alegere ar putea fi cea a unui model de sandale dama în culori neutre. Nuanțele de negru, alb, nude sau gri sunt incluse în această categorie. O pereche de sandale în nuanțe de negru o putem purta la orice combinație vestimentară cromatică. Putem alege nuanța sandalelor și în functie de tonul pielii noastre. Există și posibilitatea de a crea o combinație contrastată între vestimentație și încălțăminte.

Sandalele în tonuri de gri sau negru sunt ideale și pe timpul serii, în timp ce nuanțele de alb sunt mai des purtate pe timpul zilei. Nu vom greși dacă le vom purta și pe timpul serii atâta timp cât vom crea o combinație cromatică corectă. Sandalele de calitate sunt sandale confortabile.  Prețul unor încălțări are o mare influență asupra noastră.

Diferența de preț la încălțămintea dintr-un material de o calitate superioară și una de o calitate mai slabă este relativ mică. Tocmai de aceea trebuie să alegem sandale de calitate. Sandalele din piele naturală sunt tipul de încălțări de cea mai bună calitate. Există o serie de motive pentru care trebuie să facem această alegere. Pielea naturală este un material care asigură confortul de care picioarele noasre au nevoie. Aceste sandale vor fi ușoare și nu vor permite apariția transpirației. Un model de sandale dama fara toc este ideal pentru confortul picioarelor noastre. 

Dacă avem un stil de viață mai activ,  sunt ideale încălțările cu talpă joasă.  Vara asta se poartă încălțările comode. Tocmai de aceea este bine să includem sandalele fără toc în garderoba noastră. În zilele călduroase de vară ne confruntăm cu disconfortul termic, tocmai de aceea așa cum alegem haine lejere, vom alege și sandale comode.


Cum purtăm sandalele


Este bine să încercăm să combinăm cât mai corect articolele vestimentare și sandalele. Putem alege să purtăm sandale în orice combinație. Sunt ideale pentru a fi purtate cu rochițe, fuste, jeanși sau pantaloni.  Putem purta sandale la orice eveniment și oriunde ne dorim.  Avem de unde alege cele mai deosebite modele de sandale pe care să le purtăm vara aceasta. 


Ce tip de sandale vă place să purtați?

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou