Asortie
× Blog Contact

Cele mai bune tendinte 2022 pentru pantofii de toamna

Cele mai bune tendinte 2022 pentru pantofii de toamna

Toamna este cel mai bun sezon atunci cand vine vorba de incaltaminte. Desigur, sandalele de vara si pantofii cu toc si bretele sunt extraordinare pentru pedichiura, insa exista ceva in versatilitatea vremii de toamna combinate cu aerul curat si usor rece, ceea ce face ca imbracatul sa devina mult mai interesant.

In acest sezon, asortarea hainelor cu incaltamintea este mult mai interesanta, pentru ca sunt mai multe articole ce pot fi combinate armonios. Per ansamblu, iesim din confortul clasic de vara si ne imbracam adecvat vremii de afara.

Cele mai cautate incaltaminte in aceasta perioada sunt cele cu platforma de cativa centimetri. Sunt papuci confortabili, la moda, usor de purtat si asortat.


Platforma este o tendinta, probabil fugitiva a sezonului, insa aproape in fiecare an este preferata. In unele situatii, nu lipseste nici tocul gros alaturi de o pereche de ciorapi mai grosi atunci cand este frig.

Arta si moda se combina impreuna in aceasta toamna aurie, oferind atingeri artistice la fiecare tinuta purtata. Iar asortie este unul din furnizorii de incaltaminte dama care se conformeaza, de fiecare data, sa ofere ultimele tendinte in materie de pantofi.

Ca in fiecare an, si in aceasta toamna, tendinta mereu prezenta a pantofilor stralucilor nu da semne de estompare. Se prefera negrul in mod special dar si culorile putin mai indraznete, mai ales pentru acele doamne care isi schimba tinuta foarte des, cu fiecare ocazie. 

In sfarsit, piata ofera o resursa aproape infinita de modele de pantofi de toamna, cu talpa joasa sau platforma, cu toc sau fara toc, pentru toate look-urile pregatite sa ia cu asalt doamnele indraznete, dar care isi doresc papuci de calitate.

Cum asortam papucii de toamna?


De la puloverele confortabile la palariile adorabile, tendintele toamnei ne ofera in mod continuu cele mai accesibile si chic tinute. Bineinteles, vedeta tinutei este pantoful.

Nu conteaza ca porti pantofi cu cusaturi fine, cu forma clasica sau cowboy, cu platforma sau cu toc, pantofii de piele sunt esentiali pentru explorarea toamnei.

 In timp ce unele stiluri clasice sunt sinonime cu aceasta perioada a anului, un moccasin clasic sau un pantof sport este intotdeauna binevenit, macar o data pe saptamana.

Desigur, fiecare femeie poarta ce ii place, ce ii sta bine si cu ce se simte confortabila. Un lucru este sigur: papucii din gama asortie ofera feminitate, eleganta si calitate garantata, la cele mai bune costuri, cu livrare rapida!


Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou