Asortie
× Blog Contact

ÎNNEBUNITE DUPĂ PANTOFII CU TOC?

ÎNNEBUNITE DUPĂ PANTOFII CU TOC?

Pantofii sunt un accesoriu care reprezintă un angajament, pentru că îi purtăm din necesitate și îi considerăm o prelungire a corpului nostru. Dar oare atașamentul nostru față de pantofi ne orbește într-atât de tare încât să nu mai putem alege corect o pereche de pantofi dama potriviți nouă?

În ultimele trei decenii, s-a observat cum femeile au trecut de la a purta pantofi comozi, la a purta adevărate creații arhitecturale. Incălțămintea s-a transformat într-un obiect de cult, o operă de artă și în obiectul de îmbrăcăminte cel mai prezent în dulapuri, mai ales încălțămintea cu toc și mai exact acei pantofi dama pe care îi purtam la ocazii speciale. De fapt, un studiu britanic a scos la iveală ca 43% din publicul chestionat are sau a avut o rană mică provocată de pantofi, iar 8% au declarat că au răni serioase provocate de pantofii mult prea incomozi, dar frumoși.

Cu mult inainte de aparitia celebrelor design-uri de pantofi care au schimbat lumea modei, partea feminina a populatiei le-a intuit puterea. De la Cenusareasa la Carrie din Sex and The City, femeile au avut mereu o pasiune deosebita pentru pantofi. Si pe buna dreptate!

In lumea de astazi a modei, pantofii trebuie sa fie mai versatili ca niciodata. In cazul in care nu sta acasa toata ziua, e putin probabil ca o femeie sa poarte zilnic un singur tip de incaltaminte. Sau sa se multumeasca doar cu una singura. Pantofii sunt ca si banii: niciodata nu poti sa spui ca ai destui! Cu toate ca niciunii dintre ei nu aduc fericirea, o doza de exaltare cu siguranta le-o vor conferi posesoarei.

Asa ca designerii au raspuns cu o ofera variata pentru orice ocazie, destinata chiar si celor mai pretentiosi consumatori. De la segmentul femeii business pana la cele in cautare de pantofi –opere-de-arta care sa le intregeasca tinuta – toate isi gasesc raspuns intr-un brand sau altul.

Pantofii sunt piesa definitorie a stilului unei femei. Sunt declaratia lor de autenticitate si adauga plus-valoare tinutei. Pe langa aspectul legat de comoditate – te poate face sa plutesti pe un norisor sau iti poate da mari batai de cap – pantoful modern este o combinatie dintre personalitatea femeii si o forma de autoexprimare. In plus, s-a demonstrat stiintific faptul ca orice tinuta noua iti creeaza o stare de buna dispozitie

Da, stilul feminin este definit de vestimentatie. Insa ce-ar fi, pentru noi femeile, hainele fara pantofi?

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou