Asortie
× Blog Contact

Cum alegi cele mai potrivite cizme de iarna

Cum alegi cele mai potrivite cizme de iarna

Alegerea cizmelor de iarna este o problema atunci cand vremea de afara se inrautateste. Rolul cel mai important al cizmelor este acela de a fi impermeabile si izolante. Calitatea este si ea primordiala daca vrei sa te bucuri de acest produs pe tot timpul sezonului rece.

Ce proprietati trebuie sa aiba cizmele de iarna

Cizmele de iarna trebuie sa iti pastreze caldura corpului si sa iti ofere confort mai presus de orice. Captuseala trebuie sa fie realizata dintr-un material calitativ care sa nu iti provoace transpiratia piciorului.

Confortul este esential

Este foarte important ca cizmele pe care le-ai ales sa fie confortabile. Cu cat acestea vor fi mai comode cu atat le vei putea purta mai des in sezonul rece. Gandeste-te ca s-ar putea sa strabati distante lungi pe zapada sau pe gheata iar perechea de cizme pe care o porti trebuie sa nu iti provoace neplaceri. Trebuie sa iti sprijine gleznele si sa le permita degetelor de la picioare sa se miste.

Impermeabilitatea conteaza

Nu toate ghetele de iarna sunt impermeabile dar le poti trata cu cea mai mica usurinta cu ajutorul unor spray-uri adecvate pentru a te asigura ca nu iau apa. Pielea este un material care va oferi rezistenta in timp mai ales daca va fi impermeabilizata.

Talpa trebuie sa fie dintr-un material calitativ

Talpa cizmei trebuie sa fie rezistenta si sa iti ofere protectie la umezeala. Este necesar sa verifici cat mai bine lipitura sau cusatura pentru  a te asigura ca perechea de cizme pe care ai cumparat-o va fi una potrivita pentru sezonul rece. In plus, mai trebuie sa ai grija ca aceasta sa fie suficient de aderenta astfel incat sa nu aluneci la fiecare pas pe care il faci pe zapada.

Modul de inchidere a cizmelor conteaza

Modul de inchidere a cizmelor este foarte important. Sireturile sunt cu siguranta o alegere ideala daca iti doresti ca cizma sa se adapteze la forma piciorului si mai ales daca vei parcurge distante lungi. Fermoarele sunt si ele o alegere sigura deoarece sunt usor de manevrat.

Ia in considerare cele mai importante detalii pentru tine

Ca sa poti avea siguranta ca ai facut cea mai buna alegere trebuie sa tii cont de ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Culoarea este un factor important in functie de care sa iti alegi perechea de cizme. Daca nu vrei sa dai gres poti oricand alege o pereche de cizme negre, maro sau gri si vei avea siguranta unui aspect fizic perfect.

Micile accesorii cu care cizma este echipata sunt si ele importante. Daca vrei ca alegerea ta sa te reprezinte si sa poti sa iti creezi mai usor anumite tinute poti oricand alege o pereche de cizme simple, fara prea multe accesorii.

Asortie te ajuta sa arati perfect in orice anotimp

Pe Asortie vei gasi de fiecare data cele mai frumoase si cele mai calitative cizme de iarna. Vei putea face o alegere care sa te reprezinte si care sa te puna in valoare.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou