Asortie
× Blog Contact

Cum sa combini pantofii si geanta corect pentru tinuta unui eveniment

Cum sa combini pantofii si geanta corect pentru tinuta unui eveniment

Combinatia pantofilor cu geanta si cu intreaga tinuta poate provoca mari batai de cap. Ce alegi prima data: pantofii sau geanta? Cum le combini, aceeasi culoare sau culori complementare? Sunt doar cateva din intrebari la care, adesea, nu gasim raspuns.

Ce alegi mai intai, geanta sau pantofii?

Alegerea gentii sau a pantofilor va depinde intotdeauna de obiceiurile si stilul fiecarei persoane. Noi va recomandam sa alegi accesoriul careva fi cel mai greu de ales din tinuta. De obicei, acesta este geanta.

Odata ce ai ales geanta, poti alege din zeci de modele de pantofi disponibile in magazine fizice sau online. Cele doua obiecte vor fi aliatii perfecti ai look-ului tau.

Alegerea gentii este cea mai complicata parte deoarece trebuie sa se asorteze perfect cu rochia sau costumul pe care urmeaza sa il porti. Aici, exista mai multe optiuni atunci cand alegi modelul, deoarece geanta trebuie sa aiba un aspect si un rol deosebit.

Geanta si pantofii – aceeasi culoare?



Daca alegi geanta si pantofii din aceeasi culoare, rochia trebuie sa fie neutra. Daca rochia sau tinuta este proeminenta, atunci geanta si pantofii nu trebuie sa aiba ceeasi culoare.

De aceea, este important sa ai in vedere ce vrei sa fie vedeta in look-ul tau, si care dintre ele sa aiba un rol principal? Pantofii, geanta sau rochia?

Pe de alta parte trebuie sa ai in vedere sa nu supraincarci tinuta cu prea multe culori si sa incerci sa gasesti intotdeauna echilibrul perfect.

Bineinteles, sa asortezi geanta si pantofii in aceeasi culoare este o optiune aproape intotdeauna buna. Totusi, trebuie sa tii cont de mentiunea de mai sus, aceea de a nu pierde din eleganta daca avem culori prea stridente la toate accesoriile.

Prin urmare, purtam geanta si pantofii de aceeasi nuanta atunci cand dorim sa dam proeminenta hainelor pe care le purtam.

Cand sa porti pantofii si geanta de culori diferite?

 

Atunci cand iti doresti ca modelul de pantofi si geanta sa fie protagonistii tinutei, este indicat sa nu urmezi aceeasi linie cromatica in accesoriile pe care le folosesti, ci sa folosesti accesorii care nu atrag foarte mult atentia.

De exemplu, daca ai geanta de culoare foarte puternica, iti recomandam sa alegi o pereche de pantofi care nu vor iesi foarte tare in evidenta. Daca, in schimb, vrei ca pantofii sa atraga toate privirle, atunci alege o pereche de pantofi cu toc inalt, cu personalitate, culoare proeminenta.

Ce geanta alegi pentru pantofii aurii?



Pantofii aurii sunt una din resursele perfecte pe care trebuie sa le ai in garderoba ta, deoarece se combina cu aproape orice culoare si obtii un aspect foarte elegant. In combinatie cu geanta tot aurie, este recomandat sa alegi o rochie un ton mai deschis pentru succes garantat.

In sfarsit, cel mai bun sfat pe care il putem oferi este acela ca, atunci cand alegi geanta si pantofii pentru un eveniment si nu esti sigura ce culori ai putea alege, este bine sa nu folosesti prea multe colori in aceeasi tinuta.




Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou