Asortie
× Blog Contact

Ce ținută ar trebui să porți la o nuntă?

Ce ținută ar trebui să porți la o nuntă?


Nunta este unul dintre cele mai importante și adesea unice momente din viața unei persoane, motiv pentru care este nevoie de mult timp și efort pentru planificarea acesteia. Iar atunci când suntem invitați la o nuntă, împărtășim bucuria mirilor, iar din respect pentru ziua importantă din viața lor, trebuie să aratăm cât mai bine.

La noi în România, se păstrează tradiția nunților formale și există un anumit cod vestimentar, în care bărbații se îmbracă la costum și femeile într-o ținută elegantă, formată din rochie și pantofi.

Rochii lungi, sofisticate și pantofi stiletto cu tot subțire

O rochie lungă elegantă nu poate da greș niciodată la o nuntă. Dacă însă nu agreezi rochiile lungi, poți opta și pentru o rochie de cocktail sofisticată. Dacă nunta este de zi, rochiile deschide la culoare sunt cele mai potrivite, fiind accesorizate cu o pereche de pantori stiletto cu toc subțire de culoare mai închisă.

Pentru un plus de eleganță și feminitate, accesorizează ținuta în aceeași nuanță a pantofilor cu o poșetă chic.

Există, desigur, tineri care aleg anumite teme de culoare pentru nunta lor, așadar asigură-te că ai ales nuanța potrivită pentru eveniment.

Costum și sandale

Anul acesta se poartă foarte mult un set compus din sacou, top și pantaloni evazați, în culori aprinse, vii, precum roșu, verde, mov, roz, magenta. Acest tip de costum arată luxos, iar  nuntă este un eveniment luxos și grandios. Pune în picioare o pereche de sandale cu toc înalt și ai ținută completă.

Ce tip de pantofi să alegi

Tocurile sunt, fără îndoială, cea mai bună încălțăminte de asortat unei ținute de nuntă, pentru că vă pot ajuta să ajustați silueta pe măsură ce tinzi să stai mai drept.

De aceea, tocurile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Există foarte multe tipuri de tocuri pentru pantofi, însă pentru o nuntă elegantă, alegerea ideală sunt tocurile stiletto.

Ce geantă să porți la o nuntă

Ținuta nu ar fi completă fără o geantă de mână, asortată ținutei. Nu poți purta o geantă mare cu o rochie elegantă, lungă, așa că o geantă clutch este cea mai bună alegere. Mai mult, te vei putea deplasa în voie în timpul nunții pentru a întreține conversații cu mirii, nașii sau alți membrii ai petrecerii. O geantă mare și tocuri înalte sunt obositoare.

O geantă de nuntă va conține elementele esențiale precum bani, telefonul mobil, cardurile, cheile, actul de identitate, permisul de conducere și câteva articole de întreținere machiaj.

Planifică-ți din timp ținuta pentru evenimentele care urmează, pentru a fi pregătită, fără griji pe ultima sută de metri. Sperăm că sfaturile noastre te-au ajutat în alegerea ținutei ideale, iar dacă ai nevoie de o pereche de pantofi de calitate, comozi și confortabli, te așteptăm pe site-ul nostru. Fă cumpărături online, simplu și rapid, direct din confortul casei tale!

Asortie nu se adresează doar doamnelor stilate de zi cu zi, ci și domnilor distinși și exigenți. Suntem, cu siguranță, magazinul preferat de încălțăminte.

 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou