Asortie
× Blog Contact

Ce pantofi să porți vara la birou?

Ce pantofi să porți vara la birou?

Ce pantofi să porți vara la birou?


          Vara ne place să purtăm haine cât mai lejere, cum ar fi tricouri cu adidași. Însă această ținută nu este potrivită în orice circumstanțe, mai ales pentru imaginea la locul de muncă.


          Pantofii prea casual sau sport nu sunt întotdeauna potriviți, mai ales dacă ești într-un birou unde se lucrează cu publicul. Dar, ce pantofi ar trebui să poarte bărbații vara, la birou?

  
          Răspunsul este destul de incert: depinde de situație. Vremea caldă poate face inconfortabilă purtarea pantofilor timp de cel puțin 8 ore pe zi. Pot transpira picioarele sau s-ar putea să fie prea strâmți sau incomozi.
   

          Stilurile de încălțăminte de vară pentru bărbați la birou pot include mocasini casual și, în anumite situații, adidași sau pantofi eleganți.


          Indiferent dacă lucrezi într-un mediu corporativ sau birou, iată câteva idei de ținute fără a sacrifica confortul.


Mocasini casual


          Dacă vrei un plus de fler ținutei de vară, încearcă o pereche de mocasini casual. Mocasinii sunt încălțăminte fără șireturi sau catarame, astfel că sunt pe cât de eleganți, pe atât de confortabili pentru purtat ore în șir la birou.


          Astăzi, mocasinii au devenit papuci nelipsiți din garderoba unui bărbat ce lucrează la birou, pentru că sunt smart casual, exponenți perfecți au pantofului.


          Mocasinii se pot purta atât cu o pereche de șosete scurte cât și fără șosete deloc. Găsește perechea potrivită ținute tale în secțiunea încălțăminte bărbați!


Adidași


          Cine spune că adidașii nu pot fi asortați la o ținută smart casual? Adidașii de vară pentru bărbați nu sunt doar cei mai comozi, ci și cei mai la îndemână papuci pe care îi poți purta toată ziua, de dimineața până seara.

 
          Astăzi, adidașii au evoluat de la pantofi sport simpli și confortabili la papuci ce pot fi purtați aproape la fiecare ocazie, mai ales la birou. Ne plac pentru că sunt practici și ușor de asortat cu orice tip de îmbrăcăminte: blugi, pantaloni scurți sau lungi.
         

          Alegerea modelelor de adidași este vastă. Adidașii de vară se caracterizează printr-o lejeritate și o respirație deosebită a picioarelor daca aceștia sunt confecționați din piele, astfel că pot fi purtați chiar și în acele zile caniculare, fără să simțim oboseala picioarelor. Sunt, de asemenea, alternativa ideală la sandale sau șlapi, mai ales dacă vrem o ținută ușor mai formală.


Sandale


          Uneori, căldura atinge un nivel maxim de suportabilitate, astfel că simțim nevoia ca degetele de la picioare să fie eliberate. Purtate corect, sandalele sunt alegerea perfectă pentru a menține răcoarea picioarelor și pentru confort sporit în zilele de vară. Atenție însă, nu la orice loc de muncă sunt acceptate sandalele pentru bărbați, însă ele pot fi purtate cu succes pe o terasă unde savurezi în tihnă o bere sau un pahar de vin după o zi toridă de lucru.


          Nu se poate nega faptul că pantofii pot avea un impact uriaș asupra aspectului general al oricărei ținute. Așadar, dacă la birou trebuie să ai în vedere un anumit cod verstimentar, atenția la încălțăminte este esențială.
         

          Pentru ținuta business casual, alege o pereche de mocasini sau pantofi din piele care să fie cât mai comozi dar și corporatiști. Din fericire, există foarte multe stiluri verstimentare pe care te poți baza la birou, așa că alegerea potrivită n-ar trebui să fie o problemă. Alege smart, alege asortie pentru ținuta ta de zi cu zi!


Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou