Asortie
× Blog Contact

5 MOTIVE SĂ AI ÎN GARDEROBA TA O PERECHE DE PANTOFI SPORT

5 MOTIVE SĂ AI ÎN GARDEROBA TA O PERECHE DE PANTOFI SPORT

Pantofii sport și-au făcut loc și în trendurile de anul acesta tocmai pentru că sunt foarte cool și… foarte versatili. Poartă-i în parc cu o fustă cloș și adoptă un stil girlie, dar și la birou cu o pereche de pantaloni conici pentru a păstra un look smart casual.

“Femeile moderne adoptă primăvara aceasta un look sporty chic!” – asta este ceea ce au declarat mai multe publicații cunoscute de fashion. Curat, modern și în același timp minimal, acest stil a inspirat până și vedetele, care s-au hotărât să îl poarte în situații diferite. Pantofii sport sunt foarte atractivi și ne-am gândit la cinci motive pentru care și tu ar trebui să ai în garderoba ta o astfel de pereche, care să te definească și să îți fie mereu la îndemână.

1. Comoditate

O pereche de pantofi comozi este o necesitate pentru orice femeie. Avem zile în care tocurile sunt mult prea greu de suportat, tocmai pentru că sunt incomode, dacă ești cea mai mare parte a zilei pe drumuri. Dacă ești cu mașina sau ești nevoită să mergi mult pe jos, alege să porți o pereche de pantofi sport.

2. Sport nu înseamnă neaparat fotbal

Dacă alegi să porți o pereche de pantofi sport damă, asta nu înseamnă că îmbrăcămintea ta trebuie să fie și ea sport. Designerii au adăugat la colecțiile lor diferite modele de astfel de pantofi și i-au asortat la pantaloni office, fuste sau rochii. Importantă e imaginația ta. :)

3. Versatilitate

Alege să adopți un stil sporty chic tocmai pentru că poți foarte ușor să mergi dimineață la birou, iar după terminarea programului de lucru să “alergi” într-o cafenea cu prietenii. Fă asta fără să pară că te-ai gătit prea mult pentru o ieșire lejeră.

4. Culoare

Au apărut atât de multe modele frumoase și colorate de pantofi sport, încât ar fi păcat să nu îți înveselești și tu ziua purtând o astfel de pereche. Ai putea să optezi pentru o ținută într-o singură culoare și să cadă accentul pe pantofii tăi sport colorați. Ce părere ai? Culorile înseamnă bună dispoziție.

5. Accentul cade pe accesorii

Dacă te-ai hotărât să porți astăzi o pereche de pantofi sport damă, însă totuși ți se pare că ești prea sport pentru circumstanțele date, alege să îi accesorizezi cu gust. Poartă o pălărie pentru a-ți pune în evidență feminitatea, dar totuși să fii pregătită și pentru o zi lungă de stat în picioare.

Pe noi ne-au convins. Pantofii sport pot fi purtați în diferite circumstanțe, tocmai pentru că sunt foarte practici. Vă propunem și câteva modele care noi credem că însumează toate cele cinci motive enumerate mai sus.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou