Asortie
× Blog Contact

Am inceput promotiile la colectia vara 2023

Am inceput promotiile la colectia vara 2023

Vara este prezenta cu raze insorite si nenumarate bucurii, activitati in aer liber, plimbari, miscare si multa voie buna. Ca in fiecare an, Asortie vine cu vesti grozave pentru pasionatii de moda si nu numai. V-asteptam cu bratele deschise, atat in cele 7 magazine fizice din Ploiesti cat si online pe site-ul nostru, sa descoperiti reduceri fabuloase la intreaga colectie de incaltamine de vara pentru femei si barbati.

Vedetele acestui sezon sunt sandalele de piele, ce imbina rafinamentul cu confortul, oferind-ti tot ce iti doresti de la o pereche de incaltaminte. Cu o gama variata de culori si modele, suntem siguri ca o sa iti gasesti perechea de sandale preferata pentru a-ti completa tinutele estivale ca de obicei: cu stil si eleganta.

Sandale din piele – o alegere de incredere pentru zilele de vara

 

Incaltamintea din piele a fost si va fi intotdeauna considerata o alegere de incredere dar in acelasi timp o alegere rafinata, cu bun gust si eleganta pentru orice tinuta, fie ea casual sau eleganta.

De ce? Pentru ca sunt confectionate din material de foarte buna calitate, cu atentie sporita la detalii, factori care se remarca prin durabilitate si confort la fiecare purtare. Pielea naturala, spre deosebire de materialele sintetice, se adapteaza usor formei piciorului, oferindu-ti senzatia placuta de a purta incaltaminte personalizata, creata special pentru tine.

In colectia de vara 2023 marca Asortie vei gasi o diversitate de modele de sandale si pantofi eleganti sau sport, astfel incat sa poti alege ceea ce se potriveste stilului si nevoilor tale. De la sandale cu toc, la sandale cu platforma, sandale joase, potrivite pentru plimbarile zilnice sau pentru ocazii spciale, pentru concedii si vacante – optiunile sunt extrem de variate si cu reduceri senzationale!

Redescopera eleganta si culoarea verii



Da, vara este anotimpul culorilor vibrante, motiv pentru care colectia noastra cuprinde o gama variata de nuante, de la pasteluri delicate pana la culori indraznete, pline de viata. Alege tonuri de piersica sau albastru turcoaz pentru un look subtil, sau opteaza pentru sandale si pantofi in culori puternice pentru un stil plin de energie si originalitate.

Reduceri? Perioada ideala pentru reinnoirea garderobei

 

In perioada reducerilor de vara este momentul ideal pentru reinnoirea garderobei, a incaltamintelor dorite. Poti crea noi tinute, combinand sandalele de vara cu rochii lejere, blugi sau pantaloni scurti. Vei crea tinute demne de admirat in orice context!

Acum este momentul sa iti achizitionezi sandalele sau pantofii mult doriti! Te asteptam in magazinele noastre sau comanda online marirea potrivita de pe www.asortie.ro!

Si asta nu e tot! La toate comenzile peste 250 de lei cu plata online sau transfer bancar sau 300 lei ramburs, oferim transport gratuit oriunde in tara!

Grabeste-te, reducerile substantiale se epuizeaza repede, in limita stocului disponibil!

 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou