Asortie
× Blog Contact

Alege pantofii roșii potriviți pentru vara aceasta

Alege pantofii roșii potriviți pentru vara aceasta

Dacă vrei ca ținuta de la evenimentul următor, cum este o nuntă, un botez sau o cină festivă să lase o impresie senzațională, poartă pantofi roșii sau bordo.

Totuși, pantofii roșii trebuie asortați cu foarte mare grijă cu o ținută potrivită – în caz contrar, dacă nu sunt accesorizați corespunzător, ținuta poate părea vulgară.



Dacă îți dorești să porți o pereche de pantofi roșii la serviciu sau la plimbările din cartier, cel mai recomandat este să porți balerini roșii. Balerinii sunt perfecți pentru a da culorii roșii un aspect mai discret.



Pentru pantofii cu toc jos, trebuie găsit mediul perfect pentru ei. În acest caz, pantofii roșii închiși în față sunt cea mai bună alegere pentru că pot fi purtați atât cu ținute casual cât și elegante.

Pantofii roșii nu trebuie să fie neaparat roșu aprins dacă nu îndrăznești. Se poate purta un ton mai închis, cum este vișiniul sau bordo. Tonurile de roșu închis sunt mai slabe și mai puțin vizibile, fapt pentru care nu vei ieși foarte tare în evidență.

Poartă pantofii roșii cu culori neutre

 

Dacă ținuta ta este formată doar din negru, alb și bej, pantofii din aceleași culori neutre o vor face și mai plictisitoare. Adăugarea de pantofi colorați va înveseli aspectul vizual. Data viitoare poți purta chiar o fustă creion și o bluză albă, împreună cu o pereche de balerini roșii.

Evită să porți roșu cu roșu

 

Dacă ai o rochie roșie în șifonier, nu o purta tot cu pantofi roșii. Vei risca o supradoză de roși la ținută. Pantofii roșii se asortează cu culori palide, maxim cu o geantă cu inserții de roșu sau accesorii și bijuterii.

Dacă totuși îți dorești roșu atât pentru rochie cât și pentru pantofi, alege o nuanță de roșu mai inchis, precum vișiniu sau bordo, pentru a nu ieși atât de mult în evidență.

Evită să porți roșu cu verde

 

Combinația de verde cu roșu este asociată cu Crăciunul. Dacă vei purta aceste două culori ținutei tale de nuntă sau orice alt eveniment, ținuta va evoca o notă de sărbătoare de iarnă. În loc de verde aprins, poți opta pentru un verde măsliniu.

Pantofii roșii, de obicei, trebuie purtati în modele simple, elegante, de piele. Pantofii roșii cu vârf deschis se potrivesc bine cu o rochie cu buline alb-negru sau cu pantaloni cu dungi. De asemenea, un imprimeu pe rochie cu note de roșu se poate potrivi cu pantofii și adaugă o notă subtilă de eleganță.

În sfârșit, la nunți, botezuri, cine festive, poartă întotdeauna pantofi cu toc, balerinii îi vei purta doar cu ținute casual. Pantofii roșii se potrivesc, de asemenea, foarte bine cu blugii, mai ales dacă au o textură medie sau închisă. Balerinii roșii facilitează plusul de eleganță si stil look-ului de zi cu zi.

Evită să porți pantofi roșii cu haine vulgare sau cochete, pantofii roșii sunt deja destul de sexy. Dacă îi porți cu blugi rupți, pantaloni scurți sau alte articole ce arată multă piele, riști să ai o ținută vulgară. Astfel, în loc să arăți atrăgătoare și încrezătoare, s-ar putea sa pari că încerci să fii prea mult observată. Discreția și eleganța sunt cheia succesului unei ținute reușite!

 

 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou