Asortie
× Blog Contact

Livrarea produselor


Livrarea comenzii se face pe cheltuiala clientului.

Livrarea se realizează prin firmele de curierat rapid contractate de Vanzator sau prin Posta Romana, la adresa indicată de client în formularul de comandă.

În cazul în care Clientul optează pentru livrarea produselor prin FAN Courier sau Posta Romana prețul livrării este de :

Fan Courier

  • 19,9 lei pentru livrarea prin Fan Courier numai daca, livrarea se face intr-o localitate pentru care FAN Courier nu percepe costuri pentru kilometri suplimentari . In caz contrar, clientul va suporta cheltuielile de transport pentru kilometri suplimetari conform tarifelor Fan Courier sau poate opta pentru :

-Ridicarea coletului de la cea mai apropiata agentie teritoriala a FAN Courier;


Posta Romana

  • 15 lei pentru un produs comandat si 20 lei pentru minim doua produse comandate pentru livrarea prin Posta Romana-Serviciul Stai Acasa Plus ( livrare la adresa indicata de client in comanda).


IMPORTANT!

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT:

  • La plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți EuPlatesc.ro sau prin transfer bancar in baza facturii proforme emisa de Echipa Asortie, costul transportului este 0 pentru comenzile care depășesc valoarea de 250 lei.

  • La plata ramburs costul transportului este 0 pentru comenzile de minim 300 lei numai daca, livrarea se face intr-o localitate pentru care FAN Courier nu percepe costuri pentru kilometri suplimentari . In caz contrar, clientul va suporta cheltuielile de transport pentru kilometri suplimetari conform tarifelor Fan Courier sau poate opta pentru :

-Ridicarea coletului de la cea mai apropiata agentie teritoriala a FAN Courier;

-Livrarea prin Posta Romana –Serviciul stai Acasa Plus. Plus ( livrare la adresa indicata de client in comanda)