Asortie
× Blog Contact

back-up

DREPTUL DE RETURNARE A MARFII ( DREPTUL DE REZILIERE A CONTRACTULUI)
Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de acesta, a intrat in posesia fizica a produselor.
Returul trebuie anuntat pe mail sau telefonic ( vezi sectiunea contact) .
Cererea de retragere va produce efecte doar daca produsele vor fi returate vanzatorului inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de catre comparator, in starea in care au fost livrate, fara a prezenta urme de folosire si daca nu sunt deteriorate ca urmare a culpei clientului.
Produsele returnate ca urmare a exercitarii dreptului de retragere din contract trebuie sa fie insotite de datele cumparatorului, numarul contului bancar in care se va restitui contravaloarea produselor returnate, numarul de telefon si  adresa de e-mail.
Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar in contul indicat de client, mai putin costul transportului, numai dupa verificarea prealabila a produsului returnat.