Asortie
× Blog Contact

Politica de confidentialitate actualizata conform cu noul Regulament (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date pentru statele membre UE si care se vor aplica incepand cu 25 mai 2018, dorim sa va furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

1. Capcon Serv SRL, este persoana juridica al carei obiect de activitate il constituie comercializarea produselor de incaltaminte si marochinarie din piele, avand sediul social in orasul Ploiesti, Str. Caprioarelor, nr. 1, judetul Prahova, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova cu nr. J29/913/1996, avand CUI RO 8562349, telefon 0733670205, 0726752634, email office@asortie.ro, adresa web www.asortie.ro., inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. 31194.

2. Categorii de date cu caracter personal prelucrate de SC Capcon Serv SRL:
a) In cazul clientilor persoane fizice, societatea prelucreaza: numele si prenumele, domiciliul; seria si numarul actului de identitate, date privind contul bancar, imaginea, adresa de e-mai, numarul de telefon, adresa IP.

b) In cazul potentialilor clienti persoane fizice, societatea prelucreaza: adresa de e-mail, telefon/fax, imaginea, adresa IP, identificatori cookie.

3. Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal
Capcon Serv SRL, prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile Capcon Serv SRL, inclusiv cele dezvoltate impreuna cu un partener Capcon Serv SRL, de acordare a unor bonificatii catre clienti sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate precum si pentru realizarea intereselor legitime ale societatii cum este cazul prelucrarii imaginii prin inregistrari video pentru protectia persoanelor si bunurilor din incinta sediului social.

4. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai Capcon Serv SRL, cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

5. Destinatarii datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator ( precum, dar fara a se limita, firme de curierat/servicii postale).

6. Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal
In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.

7. Drepturile persoanei vizate
In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; si dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

8. In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment.

9. Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

10. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre Capcon Serv SRL.

11. De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, etc.

12. Pe langa posibilitatea ca orice vizitator sa poata solicita stergerea informatiilor din baza de date (in situatia in care considera ca ar putea avea adresa de e-mail sau numele stocate la noi) sau sa isi dea Acordul pentru inregistrare/actualizare si inscriere la newsletter, orice client cu cont deschis pe site-ul nostru poate accesa zona de administrare cont si astfel sa consulte informatii referitoare la GDPR, precum:
- Corectarea datelor
- Raport pe e-mail cu datele existente in baza de date a site-ului
-Solicitarea inchiderii contului
- Abonare / Dezabonare la Newsletter

13. Atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea Capcon Serv SRL, va puteti dezabona folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

14. Astfel ca, va asiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii:
- Datele sunt in siguranta
- Clientii Capcon Serv SRL detin mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare
- Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate

15. Va informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene) Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.

16. Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre societatea Capcon Serv SRL, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, puteti adresa o cerere (in format material/electronic prin e-mail) catre responsabilul privind protectia datelor din cadrul societatii, la adresa de e-mail: dpo@asortie.ro.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care, va rugam sa cititi aceasta sectiune de fiecare data cand folositi acest site.