Asortie
× Blog Contact

10 LUCRURI ESENȚIALE DESPRE GENȚILE FEMEILOR

10 LUCRURI ESENȚIALE DESPRE GENȚILE FEMEILOR

Geanta unei femei reprezintă pentru bărbați o enigmă universală, la fel ca și întrebarea“Există viață și după moarte?”. Majoritatea bărbaților care ne văd chinuindu-ne cu genți mari și grele se întreabă “Dar oare ce conține geanta unei femei de e așa de grea?”

Ei bine, vom încerca să “elucidăm” acest mister în rândurile următoare. Așadar să începem cu o mică definiție. Geanta este un obiect de dimensiuni variate, fabricat din piele, țesături sau alte materiale, prevăzută uneori chiar și cu un sistem de securitate (poate un lacăt mic) și cu unul sau două mânere. Acest obiect este folosit de către femei (și nu numai!) pentru a depozita bani, documente și obiecte de uz personal.

În scopul elucidării misterului, vom prezenta 10 lucruri care ar trebui știute despre acest accesoriu minunat. Bărbații nu se vor putea abține să nu “exploreze” geanta unei femei, daca o au în raza lor vizuală de mai mult de doua ore. Una dintre nenumăratele funcții ale unei genți damă purtate de o femeie este aceea de a putea ține și lucrurile care nu încap în buzunarele bărbaților. O altă funcție deosebită: femeile își pierd mereu ceva prin geantă.

Nu toate gențile sunt la fel, deși așa poate părea uneori. Există genți de iarnă și genți de vară. De asemenea, există diferite tipuri de genți, ca de exemplu: geantă de mână, geantă de cumpărături, geantă de umăr, clutch sau plic. Să nu mai vorbim de genți damă piele sau genți damă realizate din altfel de materiale. La fel ca și în cazul pantofilor, o femeie nu va avea niciodată suficient de multe genți. În geanta unei femei poți găsi de toate: cosmetice, telefon mobil, chei, ochelari de soare, lentile de contact, soluție pentru lentilele de contact, agendă, pixuri, brichetă, medicamente, un stick USB, furculițe de plastic, o vilă luxoasă la mare, un DJ, un agent SRI. Glumim, desigur. Însă cele trei lucruri primordiale din geanta unei femei sunt însă: tampoanele, servețelele scoase din pachet și foarte multe bonuri de la magazin.

Separarea unei femei de geanta sa, fie ea și temporară, îi provoacă acesteia senzația de om pierdut. Această separare se poate produce de exemplu atunci când femeia trebuie să își bage geanta în valiză, deoarece la companiile low-cost se permite un singur bagaj. Înainte sau după separare, aceasta va întreba speriată: “Și geanta? Unde am lăsat geanta? Mi-au furat geanta! Ah, era în valiză”. Capacitatea unei femei de a aduna lucruri în geantă își are originea in Evul Mediu, cand totul a pornit de la o doamnă numită Eva și de la faptul că a vrut să culeagă mere. Geanta îi poate servi și drept armă unei femei în cazul în care este atacată. Viața este ca geanta unei doamne. Niciodată nu vei știi pe ce ai putea să pui mâna.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou