Asortie
× Blog Contact

Cum alegi cei mai comozi pantofi

Cum alegi cei mai comozi pantofi

Picioarele noastre sunt acea partea a corpului pe care se susține întreaga noastră greutate. Ele stau la baza sănătății organismului nostru. De aceea, nu este bine să le supunem unor chinuri ce pot avea efecte nedorite. Dacă pe timpul iernii am pus și noi presiune cu ghetele sau bocancii greoi, acum este vremea să ne răsfățăm picioarele. Alegerea unor pantofi lejeri este un bun prilej de relaxare pentru picioarele noastre.


Pantofii ne protejează sănătatea

Tot mai multe persoane se confruntă cu dureri de picioare și probleme de coloană. Aspectul estetic nu mai este atât de important când punem preț pe sănătatea noastră. Confortul este primordial. Tocurile înalte și groase nu sunt lejere și ne putem alege cu dureri de picioare într-un timp foarte scurt. Durerile de picioare pot fi însoțite de apariția problemelor de sănătate ale labei picioarului, ale coloanei și ale gleznei.


Sfaturi pentru achiziționarea pantofilor 

Când cumpărăm pantofi trebuie să fim atenți la fiecare detaliu. Să analizăm partea din față a unei perechi de pantofi. O pereche de balerini dama eleganti sunt comozi și partea din față a acestora este flexibilă. Balerini sunt ideali și în cazul persoanelor cu o formă lată a picioarelor. Aceștia vor permite o bună circulație a degetelor picioarelor, grație flexibilității lor. Este ideal să optăm pentru incaltaminte dama piele, care se vor lăsa foarte puțin, dar suficient cât să nu fie strâmți și incomozi.

Încălțămintea cu botul rotunjit se adaptează ușor formei piciorului. Aveți mare grijă la tocul încălțărilor. Platformele și pantofii cu toc mai mare de 3 centimetri nu sunt indicați să fie purtați în fiecare zi. Nu putem merge zilnic cu astfel de încălțări. Pantofii ne schimbă postura corpului și pot duce la apariția durerilor de spate. Pentru persoanele care au probleme cu transpirația sunt ideali pantofi dama perforati. Aceștia vor permite pielii să respire și vor împiedica apariția transpirației. Dacă sunt de evitat tocurile înalte, pantofii cu talpa prea subțire nu sunt nici ei tocmai buni. Pantofii sunt importanți în viata oricărei femei. Spun foarte mult despre personalitatea noastră. De aceea, este bine să alegem pantofi de calitate și de bun gust. Sa găsim acea pereche de pantofi în care ne simțim bine, fără senzația de picioare grele.


Care este tipul de pantofi pe care îl preferați?

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou