Asortie
× Blog Contact

Pantofii cu toc inalt, secretul trucurilor feminine

Pantofii cu toc inalt, secretul trucurilor feminine

Sarbatoare sau doar o zi oarecare, admiratia sexului masculin este ceea ce ne dorim sa primim de fiecare data cand abordam o tinuta speciala. Iata care este detaliul ce promite ca le va capta atentia dintr-o singura privire.                                                                                         


                         PANTOFI DAMA STEIZER ROZ

Fie ca esti impatimita a sarbatorilor ce se celebreaza la nivel international, fie ca nu acorzi o mare importanta acestora, trebuie sa recunoastem faptul ca acestea reprezinta o oportunitate ideala de a te apropia de cel drag. Iar ca in cazul oricarei zile speciale in care ne dorim sa fim admirate de catre jumatatea masculina ne intrebam: “Ce tinuta am sa port astazi?” De la tinute extravagante sau simple casual se pare ca in spatele placerii barbatilor in materie de accesorii se ascunde un mic secret descoperit de catre cercetatorii francezi: pantofii de dama cu toc cat mai inalt.Un studiu realizat de catre Nicholas Gueguen spune ca femeile ce adopta tinute accesorizate cu pantofi cu toc sunt mai atractive pentru barbati decat cele care prefera pantofii de dama cu talpa joasa. Nestiind ca sunt subiectii unui studiu, barbatii au fost abordati de catre diferite femei avand aceleasi tinute insa accesorizate diferit cu pantofi cu toc inalt sau cu talpa joasa. Rolul femeilor a fost de a obtine cat mai multi participanti la un chestionar fictiv realizat de catre acestea, purtand pe rand pantofi cu toc de 5 cm si peste 8 cm. Rezultatul studiului a constat in faptul ca 83% dintre barbatii abordati de catre femeile cu toc inalt au fost dispusi sa raspunda intrebarilor, in timp ce doar 47% s-au aratat interesati sa le ajute pe cele ce purtau pantofi cu talpa joasa.


Pentru a descoperi daca rezultatele se manifesta in acelasi mod chiar si in cazul esantionului feminin, aceeasi modalitate de testare a condus la o medie de 33% de raspunsuri pozitive in vederea participarii la chestionar de catre esantionul feminin. Concluzia fiind simpla: pentru femei nu exista o diferentiere clara de pozitivism sau deschidere fata de femeile purtatoare de pantofi cu toc, in detrimentul celor care aleg pantofii cu talpa joasa.


Acelasi studiu nu s-a oprit aici, urmand o testare de data aceasta in trei baruri, cu femei purtatoare de pantofi cu toc de diferite inaltimi. Plasate strategic la mese unde puteau fi remarcate, doamnele ce purtau pantofi cu toc inalt au fost abordate de catre barbati in aproximativ 7.49 minute, pe cand cele au ales talpa joasa au fost abordate intr-un timp aproximativ de 13.54 minute.

Concluzia? Femeile ce adopta tinute cu toc inalt sunt mai atractive decat cele ce prefera incaltamintea cu talpa joasa.


Asadar, revenind la modalitati de a atrage instant privirea celui iubit, se pare ca purtarea de pantofi cu toc inalt reprezinta alegerea ideala pentru o intalnire de neuitat. Fie ca alegi sa creezi o seara romantica de ziua indragostitilor sau intr-o oricare alta zi, pantofii de dama cu toc inalt reprezinta cheia catre privirile admirative ale barbatilor din viata noastra.

Descopera si tu colectia de la Asortie de pantofi de dama, selectata special, alege sa fii in centrul atentiei.


Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou