Asortie
× Blog Contact

CUM SĂ TE ÎMBRACI ADECVAT PENTRU O PETRECERE ÎN AER LIBER

CUM SĂ TE ÎMBRACI ADECVAT PENTRU O PETRECERE ÎN AER LIBER

Căldură mare, mon cher! Au venit acele zile în care aerul devine irespirabil în spațiile închise, așa că cel mai bine ar fi să te reprofilezi către orice tip de activitate care se desfășoară în aer liber. Ai toate motivele să alegi o astfel de locație: aer proaspăt permanent, locații cool în spații verzi și amintiri unicat, tocmai datorită motivelor enumerate mai sus.

Pentru că noi spunem că v-am convins că evenimentele în aer liber sunt cea mai bună alegere pentru zilele călduroase de vară, în rândurile următoare vom enumera câteva combinații vestimentare care să vină în ajutor și să vă facă să vă simțiți în largul vostru, chiar și atunci când temperaturile sunt prea ridicate.

1.Se poartă CASUAL și la petreceri

Cel mai bine îți stă atunci când te simți bine în pielea ta. O ținută lejeră trebuie să te facă să te simți confortabil și să fii deschisă la socializare. Poartă elementele specifice verii - o pereche de pantaloni scurți, un maieu vaporos și o pereche de sandale damă comode, iar dacă petrecerea se lungește spre seară, ia-ți în geantă și un cardigan subțire, pentru că se lasă răcoare după apus.

2. CASUAL și GIRLIE este întotdeauna o alegere inspirată

Credem că sandalele cu toc asortate la o pereche de pantaloni scurți îți pun foarte bine în evidență picioarele. Așa că, profită de efectul de picioare alungite pe care ți-l oferă această combinație și alege să porți un maieu scurt din dantelă pentru a fi mai elegantă. Această ținută se potrivește perfect unor petreceri într-un cadru mai deosebit, însă nu o recomandăm pentru cele cu adevărat speciale, cum ar fi cununiile civile.

3. Micuța rochie neagră în stilul CASUAL

Uneori este mult mai bine să alegi simplu: o rochie neagră vaporoasă și o pereche de sandale damă cu platformă, care sunt foarte comode, dar și feminine. Pentru o petrecere în aer liber, credem că nu o să dai greș cu o rochie neagră simplă, însă cel mai important este materialul, care trebuie să fie unul de vară, aerisit. Noi recomandăm ținuta chiar și pentru o petrecere puțin mai formală. Dacă cea de dinainte nu se potrivea pentru o cununie civilă, aceasta cu rochia neagră credem că ar merge foarte bine într-un astfel de cadru. Poart-o cu încredere, ca să ieși în evidență.

4. Încă o dată stilul GIRLIE se potrivește petrecerilor în aer liber

O rochie, flori, sandale în culori pastelate, tocuri comode - toate acestea îndulcesc orice ținută, iar cadrul unei petreceri de vară în aer liber este cel mai potrivit pentru această combinație. Noi alegem această ținută pentru orice petrecere mai elegantă și trebuie să recunoaștem că este preferata noastră. Voi ce părere aveți? După cum probabil ați observat, în recomandările noastre am optat pentru două stiluri principale: girlie și casual. Credem că acestea două însumează foarte bine lejeritatea și eleganța într-o singură ținută care să se potrivească, așa cum am zis în titlul articolului, unei petreceri în aer liber. Sandalele sunt piesa principală în fiecare dintre alegerile vestimentare propuse de noi și credem că veți aprecia cel mai mult faptul că le-am pus în evidență pe cele mai căutate de voi, nu-i așa? 

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou