Asortie
× Blog Contact

SANDALELE CU TOC LA MODA. CUM LE PORTI FARA SA TE DOARA PICIOARELE?

SANDALELE CU TOC LA MODA. CUM LE PORTI FARA SA TE DOARA PICIOARELE?

Vara anului 2018 scoate in evidenta deja tot ce-i mai frumos in materie de incaltaminte, iar daca nu ai facut un upgrade colectiei tale, o pereche de sandale piele cu toc este prima pereche de incaltari spre care trebuie sa te indrepti daca vrei sa fii imbracata dupa ultimele tendinte.

Nimic nu este mai delicat si nu exprima feminitate mai mult decat o pereche de sandale cu toc, asta desigur daca poti merge pe ele mai mult de 10 minute. Daca te numeri printre femeile care adora sa poarte pantofi sau sandale cu toc, dar durerile de picioare le impiedica de cele mai multe ori sa opteze pentru acest tip de incaltaminte, iata cateva trucuri care te-ar putea ajuta in lupta cu tocurile inalte.

Alege marimea corespunzatoare. Primul pas, foarte important de altfel, este sa alegi cu mare grija marimea incaltarilor. Este posibil ca marimea care ti se potriveste de obicei, sa nu fie si marimea noului brand de la care te-ai horatat sa achizitionezi o pereche de sandale sau pantofi cu toc. Tine cont si de calapod, analizeaza atent daca piciorul sta bine, altfel o sa ai de suferit cand incepi sa-i porti. Daca probezi o pereche de sandale dama piele, ai ocazia sa vezi in detaliu cum se asaza piciorul in acestea si poti face cea mai potrivita alegere.

Utilizeaza branturi. Daca observi ca dupa putin timp de cand ai inceput sa porti sanlalele cu toc, incep sa te doara talpile, poti apela la branturi pentru a evita durerile intense ce pot sa apara mai tarziu.

Utilizeaza exercitiile pentru musculatura in favoarea ta. Mersul pe tocuri poate fi usurat cu ajutorul exercitiilor de incalzire a muschilor de la picioare. Intinde gambele periodic, prin ridicarea labei piciorului din pozitia sezut si mersul intr-o pereche de sandale piele dama o sa devina mai usor.

Nu te avanta prea mult cand mergi. Pasii mici sunt secretul multor femei care merg frecvent pe tocuri. Chiar daca atunci cand porti balerini sau adidasi esti o fire agila si faci pasi foarte mari, gandeste-te putin inainte de a face acest lucru pe tocuri. Ia in serios acest aspect, pentru ca e posibil chiar sa ajungi sa iti luxezi glezna.

Utilizeaza antiperspirant. S-ar putea sa te ajute daca utilizezi o solutie antiperspiranta pentru picioare. De cele mai multe ori, mersul ne este ingreunat de senzatia de umezeala care conduce la frecare si astfel apar basicile, pe care cu greu le putem suporta cateva ore, incaltate in aceeasi pereche de incaltaminte.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou