Asortie
× Blog Contact

SANDALE DAMA – CARE SUNT TENDINTELE PENTRU 2018?

SANDALE DAMA – CARE SUNT TENDINTELE PENTRU 2018?

Vara aceasta lasa in urma perechile de sandale dama simple, caci designerii au dat startul celor mai noi tendinte in materie de incaltaminte, iar cele mai spectaculoase modele isi fac deja loc printre piesele din garderoba multor femei.

Tendintele verii 2018 si-au declansat startul inca de la sfarsitul anului trecut, cand saptamana modei de la Paris a fost cuprinsa de febra imprimeurilor spectaculoase, atat ca mix de nuante, cat si ca modele, din cele mai extravagante. Bineinteles, articolele de incaltaminte nu au fost nici ele scoase in afara acestui trend, astfel ca iata cum modelele de sandale dama au o ascensiune spectaculoasa pe scara culorilor si imprimeurilor deosebite.

Stim, clasicele sandale in nuante nude chiar se potrivesc usor cu orice tinuta, insa vara aceasta te sfatuim sa alegi o pereche “altfel” de sandale daca vrei sa nu treci neobservata. Ce trebuie sa alegi vara asta in materie de sandale?

Culori vibrante

Pregateste sandale colorate pentru outfit-urile pe care vrei sa le porti in vara aceasta. Investeste intr-o pereche de sandale piele dama care sa-ti puna in evidenta tinutele, dar si personalitatea!


Sandale dama Evida 27 VERP

Imprimeuri indraznete

Nu evita sa porti sandale cu imprimeu vara aceasta. Cu cat mai complexe, cu atat mai bine! Culorile, imprimeurile, dar si elementele de design aparte, toate se imbina armonios sub modelele de sandale la moda in aceasta vara. Pentru buna ta dispozitie, alege o astfel de pereche de sandale care o sa-ti faca vara mai speciala!


Sandale dama KORDEL 1519 BEJ/PORTP

Toc gros

Mult mai stabile si bineinteles, mai commode, sandalele cu toc gros au cucerit mii de femei care le poarta ori de cate ori au ocazia. Unde mai pui ca vara aceasta sunt si in trend! Designerii au spus-o, noi doar ne conformam! Tocurile groase decorate cu diverse elemente sunt deja in vitrinele celor mai mari case de moda. Au ajuns si la tine in garderoba?


Sandale dama HISPANITAS 86883 OLIVV

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou