Asortie
× Blog Contact

MOTIVE PRO ȘI CONTRA SĂ PROFIȚI DE REDUCERILE DE SEZON

MOTIVE PRO ȘI CONTRA SĂ PROFIȚI DE REDUCERILE DE SEZON

Nu are nici un sens să te împotrivești tuturor ofertelor și promoțiilor care parcă te asaltează atât în mediul online, cât și offline. Cea mai bună alegere pe care o poți face ar fi să ții cont de mai mulți factori care te pot influența să iei niște decizii mai mult sau mai puțin pripite. Așa că ne-am hotărât să îți dăm o serie de argumente pro și contra pentru care ar trebui să profiți de promoțiile de sezon, fie ca e vorba de promotii incaltaminte, haine sau orice altceva, dar totuși să nu te trezești cu o gaură în buget și articole care nu îți sunt folositoare.

Argumente PRO

1. Doar de două ori pe an, garderoba ta merită un update destul de consistent și mai puțin costisitor. Promoțiile de iarnă și cele de vară sunt cele mai bune momente în care îți poți găsi piese de bază sau inedite pentru ținutele tale la prețuri considerabil mai mici față de celelalte luni ale anului.

2. Articolele de bază pentru garderoba ta vor justifica investiția făcută, deoarece le vei putea purta în combinații diferite, ca și cum ai avea mai multe piese vestimentare decât ai de fapt.

3. Alege piese pentru care în mod normal nu ai avea bani sau pe care nu te-ai îndura să plătești prea mult. Profită, de exemplu, de numeroasele oferte încalțăminte. Da - perioadele cu promoții sunt cele mai bune perioade din an în care nu trebuie doar să râvnești după o pereche de pantofi, poți chiar să ți-o cumperi, asta dacă ai norocul să mai găsești mărimea ta.

Argumente CONTRA

1. Prețurile mici nu sunt de fapt mici atunci când cumperi mult, inutil și impulsiv. Cumpărarea mai multor articole la prețuri mici vor genera un total mai mare decât ai crede, iar tu te vei încerca să liniștești cu gândul că ai cumpărat destule articole pentru prețul plătit.

2. Dacă nu ești destul de rapidă, cele mai bune promoții se vor epuiza imediat. Probabil că nu de puține ori ți s-a întâmplat să nu mai găsești mărimea potrivită pentru tine sau nuanța pe care ți-o doreai, pentru simplu fapt că nu ai fost acolo chiar la lansarea promoțiilor. Este foarte posibil să te trezești cu piese vestimentare pe care nu le vei purta niciodată. Un ultim sfat pe care ți-l putem da și care, noi credem că este cel mai bun lucru pe care îl poți face înainte de a-ți achiziționa articole vestimentare noi - fă-ți curățenie în garderobă. În felul acesta cu siguranță vei găsi lucruri de care ai uitat sau unele pe care realizezi că nu le vei mai purta vreodată.

Fii conștientă de stilul pe care îl abordezi în fiecare zi și îndrăznește să fii foarte strictă cu fiecare piesă în parte: se încadrează sau nu în rigorile stilului tău. Acum că ai citit sugestiile noastre, îți propunem să arunci o privire la diversele promoții încalțăminte de pe site. Sunt multe, foarte atractive și cu siguranță vei găsi un model pe placul tău pe care să îl poți combina în mai multe stiluri.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou