Asortie
× Blog Contact

Incaltaminte Piele

De ce sa profiti de reducerile de toamna la Asortie



Toamna nu este doar perioada in care cad frunzele si culegem recolta sau temperaturile incep sa scada. Este si sezonul reducerilor, perioada in care poti gasi oferte senzationale la incaltaminte de dama si barbati.

Cum sa ne asortam tinutele cu stil Toamna, avand in vedere oscilatia de temperatura



Toamna este anotimpul care aduce cu sine o schimbare spectaculoasa a peisajului, dar si a garderobei noastre. Cu toate ca este o perioada minunata pentru a adopta hainele cozy si culorile calde, oscilatia temperaturilor poate fi uneori dificila de gestionat. 

De ce sa ai o pereche de saboti dama in garderoba ta



Incaltamintea de dama a evoluat de-a lungul timpului, devenind o expresie a personalitatii si a stilului fiecarei femei. Unul dintre elementele indragite si rafinate din garderoba feminina este reprezentat de saboti dama. Sabotii nostri marca Asortie reprezinta o alegere eleganta si confortabila pentru femeile moderne, dornice sa isi puna in valoare feminitatea si individualitatea.

Am inceput promotiile la colectia vara 2023



Vara este prezenta cu raze insorite si nenumarate bucurii, activitati in aer liber, plimbari, miscare si multa voie buna. Ca in fiecare an, Asortie vine cu vesti grozave pentru pasionatii de moda si nu numai. V-asteptam cu bratele deschise, atat in cele 7 magazine fizice din Ploiesti cat si online pe site-ul nostru, sa descoperiti reduceri fabuloase la intreaga colectie de incaltamine de vara pentru femei si barbati.

De ce sa cumperi incaltaminte de la Asortie



Asortie este un brand de renume pe piata romaneasca de incaltaminte, cu peste 20 de ani de activitate in comertul cu incaltamintea de piele de cea mai buna calitate. Cu 7 magazine fizice si in Ploiesti si un magazin online, brandul Asortie a reusit cu success sa depaseasca bariera timpului intr-o piata extrem de competitiva.

Pantofi si sandale perfecte pentru vara si cum sa le asortezi cu rochiile din garderobe



Vara este anotimpul ideal pentru a ne exprima stilul personal prin tinute usoare si colorate. O parte importanta a unei tinute de vara reusite este alegerea pantofilor sau sandalelor potrivite. De la plimbarile pe plaja pana la seri romantice in oras, exista o varietate de optiuni care se potrivesc perfect cu rochiile din garderoba. 

Afişare 1 - 6 din 18 (3 pagini)