Asortie
× Blog Contact

Asortie: Colectia de Cizme de Dama 2018 - 2019

Asortie: Colectia de Cizme de Dama 2018 - 2019



In cautarea noastra de a pune la dispozitie cele mai calitative produse de incaltaminte de piele pentru dama, am dorit sa eliminam din procesul cautarilor doamnelor pasul cel mai important: selectarea unui produs de calitate. Punand la dispozitie o gama diversificata de branduri celebre pentru calitatea produselor oferite, categoriile de incaltaminte si accesorii ofera produse confectionate din piele naturala, ramanand ca alegerea cea mai dificila sa fie selectarea modelului dorit. Insa pentru a usura aceasta selectie, iata o parte dintre produsele aflate in categoria de cizme pentru dama si cum le puteti asorta in functie de ocazie.



Cizme de dama din piele naturala sezon toamna - iarna 2018





                                 Cizme Dama, peste Genunchi, marca Epica


Confectionate din piele naturala neagra, modelul peste genunchi Epica se remarca prin design-ul placut, cu detalii discrete, realizate in stil floral. Datorita faptului ca acestea sunt captusite in interior cu blanita sintentica chiar si pe suprafata brantului, face ca acestea sa ofere o temperatura optima, chiar si in cadrul temperaturilor joase. Cu un toc lat, avand o inaltime de 8 cm, cizmele Epica ofera comoditate in timpul mersului, facandu-le ideale pentru purtarea acestora chiar si la birou.







                                                            Cizme dama Prego


Daca esti in cautarea unui model de cizme joase, modelul de cizme de dama Prego iti pune la dispozitie design placut si totodata confort sporit. Fiind confectionate din piele naturala si piele intoarsa, cizmele Prego reprezinta alegerea ideala pentru o tinuta casual. Detaliul metalic adauga un plus de autenticitate iar lungimea cizmelor asigura siguranta in cadrul conditiilor meteo nefavorabile. Blanita sintetica din interiorul acestora reprezinta un plus pentru a preintampina temperaturile joase de toamna-iarna.









                                                     Cizme Dama Alea Vel



Tot din categoria cizmelor de dama joase, iti punem la dispozitie modelul Alea Vel, pe nuante maronii tomnatice. Partea de jos, confectionata din piele naturala protejeaza piciorul de temperaturile joase. Partea superioara a cizmei, confectionata din piele intoarsa adauga un plus de confort in timpul purtarii, mulandu-se usor pe picior. In partea superioara se regaseste un fermoar ce ajusteaza diametrul cizmei, fiind totodata si un detaliu ce adauga un plus de eleganta cizmei.











                                                         Cizme Dama Filty



Daca ti-ai dorit o pereche de cizme cu talpa ortopedica, in stil casual, modelul Filty poate fi pentru tine. Cu o lungime a talpii ortopedice ce adauga un plus de feminitate tinutei, cizmele Filty reprezinta alegerea potrivita pentru tinute casual. Modalitatea de inchidere cu siret fixeaza gheata pe picior, facand-o mai usor de purtat.



                                                     Cizme Dama All Shoes




Cizmele de dama All Shoes, confectionate integral din piele naturala neagra reprezinta combinatia ideala pentru o tinuta ce iese in evidenta intr-un mod orignal. Tocul lat de dimensiuni reduse reprezinta un plus de feiminitate si confort in timpul purtarii. Detaliile metalice si catarama din jurul gleznei amintesc de stilul rock, adaugand un plus de originalitate ghetei. Fermoarul aflat in partea exterioara a cizmei se integreaza cu detaliile rock, obtinand astfel un look unic pentru o tinuta comoda.


Rasfoieste gama noastra de cizme de dama si vezi si alte modele ce ti-ar putea completa tinuta. Gama complexa iti pune la dispozitie modele de incaltaminte cu toc sau talpa ortopedica, dar si talpa joasa pentru un confort sporit.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou